ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Läsglasögon från Salt o Peppar.

I SAMARBETE MED SALT O PEPPAR

Glasögon verkar, tycker jag, ha blivit mer accepterat i samhället, förr var det mycket ”glasögonorm” idag köper vi glasögon med klarglas (vilket denna butik även erbjuder i ett stort antal olika modeller) bara för att det är snyggt eller för att en viss typ av modell är inne just nu! Själv har jag linser till vardags och varierar med ett par pilotglasögon med guldfärgade bågar. Men det kan ju som sagt vara skönt att vila från linser och glasögon ibland och i vissa fall endast använda läsglasögon vid behov. Jag har dessa bruna snyggingar hemma! Modellen jag har heter läsglasögon wayfarer tortoise och finns i fyra olika styrkor. Alla läsglasögon hos Salt o Peppar är unisexmodeller, det vill säga att de passar till både herrar och damer. Priserna ligger från 129 kronor till 219 kronor. Jag tycker att det är viktigt att man är rädd om sina ögon och regelbundet ser över sin syn. På Salt o Peppar kan du läsa mer om varför man ska använda läsglasögon och till vilka personer de främst riktar sig till. Exempelvis, vid vilken ålder uppkommer denna problematik med avståndsseendet? Visste ni att åldersynthet kallas för presbyopi och främst drabbar människor i åldrarna 35–45 år? Nu vet ni det i alla fall! 

 

Så vad tycker ni om min modell? Jag tycker dom är grymt snygga! De är enkla, stilrena och färgen och modellen är något som förmodligen inte går ur tiden! Har ni läsglasögon? 

Butiken erbjuder även accessoarer så som solglasögon samt plånböcker! Butiken har väldigt snabb leveranstid och bra service, så för dig som letar efter läsglasögon eller solbrillor så tycker jag absolut att du ska kika in hos Salt o Peppar på en gång!

Just det, jag får inte glömma – just nu är det ta 3 betala för 2 på alla accessoarer så skynda dig in och shoppa loss!

Leave a reply