Bröllopspyssel och dekorationer.

I SAMARBETE MED KALASDEKORATIONER

Jag älskar kalsdekorationer.se jag kan sitta på sidan i flera timmar och bara bläddra i bröllopskategorin och jag vill ha allt på vårt bröllop. Det finns så himla roliga produkter och sådant som man inte, i alla fall inte jag, skulle komma på alldeles själv att pyssla ihop. Ta till exempel de favoriter jag plockat ut i kollaget här ovan. Jag gillar verkligen kittet med ballongerna istället för att ha skyltar som vi även också kikat på. Men att fylla dessa med helium och ha svävandes ger det hela en mer lekfylld känsla och det gillar jag, think outside the box ungefär. Någon form av kort eller skylt med instagram tag skulle vara kul också, vi har även pratat om att placera ut engångskameror på borden så att gästerna kan ta egna bilder spontant under middagen och kvällen. Jag kan även tänka mig att dekorera festlokalen och borden med dessa former av blommor, det är lättare om man hittar plastblommor som ser väldigt äkta ut än att behöva tänka på kommer rosor och andra blommor att sloka under kvällen av värmen osv.

Hur tänker ni? Vad tycker ni om de produkter jag hittat hos kalasdekorationer.se? Jag kan som sagt gå helt bananas i timmar på dessa typer av produkter och risken finns att jag kommer att klicka hem för mycket så vi har stora kartonger här hemma fyllda med bröllopsdekorationer bara för att jag vill ha allt! Jag har även sådan beslutsångest likt – ”kommer jag ångra mig om vi inte har den här skylten osv”. Men min blivande man får väl ta ner mig lite på jorden på den punkten och strukturera upp inhandlingen av dekorationer! 

Jag rekomenderar er även att handla till övriga kalas och fester hos denna butik, då de både har servetter, ballonger, engångsartiklar, caketoppers och annat kul till kalas

Leave a reply