ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Att planera ett bröllop.

I SAMARBETE MED BRÖLLOP.SE

Även om man ska ha ett enkelt bröllop, vilket vi ska ha .. Alltså, jag hör ju själv hur det låter, det kommer ju inte bli enkelt ändå om jag känner mig själv rätt. Det som är bestämt och som vi är helt överens om hittills, är att det blir i en kyrka och vart vi vill att bröllopsmiddagen och festen hålls. Det kommer bli på det ställe där vi träffades första gången och att vi är lite sugna på att låta gästerna gå en tipspromenad medan vi har fotografering! Det går ju att göra det enklare och ordna en lokal och pynta och laga mat själva men vi vill att våra familjer ska kunna njuta av dagen tillsammans med oss och inte behöva ”arbeta” d.v.s. pynta och plocka med disk och liknande. Vi har bestman och brudtärna klara, vi funderar över en toastmaster, en person som liksom är naturligt rolig och skön att lyssna på helt enkelt och som är grym på att hålla ordning på saker och ting, vi har våra tankar kring det men har ännu inte bestämt oss eller frågat personen i fråga. Något som är kul är att vi även vill ha ett väldigt ”chill” bröllop, inte sådär stelt och formellt som många bröllop är. Vi är enkla och sköna människor själva och därför vill vi att vårt bröllop ska spegla de personer vi är.

Vi har även diskuterat och är förmodligen överens om färgtema på bröllopet och det kommer bli så fint! Vitt, silver och lavendel då syrenerna förmodligen kommer stå i blom och jag älskar dessa blommor och doften och färgen. Jag har även funderat på blommor och älskar att dekorera med eukalyptus, tycker även att den växten passar bra till just den ljuslila nyans som syrener har! 

Jag kikar väldigt mycket på bröllop.se som har massor med tips och inspirerande artiklar som tar upp saker som är viktiga och som man kanske lätt glömmer bort i planeringen! Så som tråkigheter som att planera utifrån att vädret inte håller sig på den stora dagen, vad gör man om det regnar osv? Så ni som också planerar bröllop kika in på bröllop.se och ta del av alla inspirerande artiklar och erbjudanden som sidan erbjuder!

Leave a reply