ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Spegel, spegel på väggen där ..

Bild: Lånad från fastighetsmäklare Alexander White.
 
 
Bild lånad från BGA fotobutik
 

I SAMARBETE MED BGA FOTOBUTIK

Spegel, spegel på väggen där .. Ja, som ni säkert har märkt så är det en riktig spegelhets i sociala medier just nu och i inredningsvärlden. Drömmen är ju helt klart att ha en riktigt stor rund spegel utan kanter ovanför soffan i vardagsrummet likt den på den första bilden här ovan. Hur snyggt är inte det på en skala? Om inte annat så är jag även helt såld på denna guldmönstrade spegel från BGA fotobutik, som även vill pusha för sina speglar just nu. Ja, bilden i sig kanske säger allt? Eller vad tycker ni? Jag gillar verkligen detaljerna på spegelramen, dessa guldknoppar, den finns även i olika mått och den funkar ju även utmärkt som bakgrund för fotografering eller som en bricka utan kanter, kanske inte den mest praktiska funktionen men herregud så snyggt det är! Vad tycker ni?

Det ryktas ju att guldtrenden är påväg att utgå och att naturmaterial är påväg in, visst båda är lika snygga och guld kanske kan bli för mycket men jag älskar alla gulddetaljer vi har här hemma. Naturmaterialet får stanna på ballkongen eller i form av kuddfodral och plädar och annat. Vi har även en stor svart hallspegel från BGA fotobutik som även fungerar som helfigurs spegel, länkar den här också ifall ni vill kika på den!

Vad har ni för speglar hemma? Spana in speglarna i länken nedan och jag kan garantera att ni nästan måste klicka hem spegeln i guld med bubbliga kanter! Jag kan inte lova min kära sambo här hemma att jag inte själv klickar hem denna guldiga pärla till spegel

Studentpresenter 2018

 

I SAMARBETE MED PRESENTTIPSEN

Mina tips: Spel om vin, en mini bok med sockerfritt, grymt vacker bukett med bland annat rosor och en chokladask, spelet älskling, lär känna din partner lite bättre, en sommarklänning med bara axlar, en bok om hälso drycket, doftljus från voluspa och från yankee candle.

Jag trillade in på en supersmart sida, nu när våren närmar sig tänkte jag fokusera på studenten. Jag trillade då som sagt in på presenttipsen som är en sida som sammanfattar presenttips och butiker i olika kategorier. Vad rör studenten erbjuder sidan hela 129 presenttips från 14 olika butiker. Den här typen av sida underlättar verkligen kan jag tycka, och som jag tror, underlättar även för många andra när man står där i valet och kvalet av att välja en studentpresent. Jag har tidigare i bloggen skrivit hur svårt detta kan vara när det kanske är ens kusins dotter eller son som man kanske inte träffar så ofta! Då kan vi ju nästan tillsammans räkna ut och garantera att av 129 presenttips så lär man hitta något som faktiskt passar. Det kan ju vara allt från graverade smycken, pluntor eller något praktiskt och väl användbart, kategorin är bred och ingen present är rätt eller fel då jag tror att personen i fråga blir väldigt glad av att du bara närvarar på dennes stora dag. För visst förtjänar man att bli firad efter 12 år i skolbänken!

Det råkar ju vara så att jag faktiskt hittar massor med saker jag själv skulle vilja ha men även tänka mig att ge bort! Klicka på - tips på studentpresent så får ni förmodligen samma bra känsla som jag har! Jag är faktiskt bra sugen på en aktivitetsklocka och en stone power bank, hur smart är inte det? Är ni flera i familjen eller släkten som pratar om att gå ihop till en present kan jag tipsa er om ett körkortspaket som garanterat kommer vara uppskattat som studentpresent!

Vad fick jag själv då när jag tog studenten? I år är det 9 år sedan, helt galet vad fort tiden går. Jag fick en klocka, pengar, smycken, tavla, presentkort och massor med annat! Så kan du inte komma på någon present själv så finns det hjälp att ta del av, gör som många andra gjort idag och använd presenttipsen.nu du också! Jag kommer i alla fall att använda mig av denna sida när fantasin tryter i fortsättningen vare sig det gäller studentpresenter eller födelsedagspresenter! 

Myskväll, ja, tack!

 
Jag skulle inte säga nej till, halloncroissanter, ost & kex och färska jordgubbar och marabou nu till ett iskallt glas vin! Men det är ju bara tisdag så ska ta med mig mannen på en promenad ner till centrum och hämta lite paket sedan ska jag jobba lite och sedan fundera på vad vi ska äta till middag. Jag kanske inte får en skymt av solen på balkongen också men det är rätt så disigt idag som det även var igår, tråkigt! Men en fågel viskade i mitt öra att det ska bli 20 grader och sol imorgon, vi får väl hoppas att det stämmer!