ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Dofter från Creed på Cedvard.

 

[ I SAMARBETE MED CERVARD ]

Cedvard är ett företag som etablerade sig på marknaden under 2016, det tillhandahåller produkter av högsta kvalitet och klass. De skriver själva på sin hemsida ”Det är viktigt för oss att kunna garantera att de produkter som ingår i vårt sortiment är av äkta vara”. Något företaget arbetar effektivt med är grooming. Alltså att göra männens skägg styling så enkel och behaglig så möjligt. Varje produkt har tydlig produktinformation och varumärkena tipsar om hur du använder deras märke på bästa sätt.

Idag vill jag tipsa om riktigt grymma och lyxiga parfymer från Creed. Ett 250 årigt långt hantverksarbete är något företaget har bakom sig. Märket blev tidigt hovleverantörer i England och är företaget är nu inne på sitt sjunde generations år. Creed riktigt sig främst till män men har även ett utbud som riktigt sig till kvinnor. I fråga om parfym som riktar sig till er män så är Creed Aventus en av Cedvards toppsäljare. För att fira manlig framgång och styrka har doften en maskulin och komplex doft där toppnoterna är bland annat ananas och äpple, som följs av hjärtnoter som pepprig ros och jasmin Doften grundar sig i bastoner som ekmossa och ambra.

För oss kvinnor då? Där finns bland annat Royal princess out som är en förförisk doft framtagen för kvinnor med passion för livet och som går sin egen väg. Den har inslag av blommor och oud som ger en känsla av exklusivitet. En annan kvinnlig doft är Spring flower som bjuder på färska gröna noter som blandas med frukter så som persika, melon och andra fräscha söta frukter. Hjärtat här ligger i jasmin och ros.

 Priser ligger från 1995 kronor och uppåt i kategorin parfym.

 Är ni sugna på en ny doft kanske? 

Leave a reply