ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Burn Cancer och WoodWick.

[ I SAMARBETE MED DOFTRIKET ]

Godkväll alla fredagsälskare,

Sitter i soffan och bara tar det lugnt med ett glas vin, ska göra klart inlämningen till skolan senare så jag känner att jag får helg. Dammsög av lite här hemma idag så jag har fredagsfeelingen på topp, har tänt mitt nya doftljus från Burn Cancer också! Doften är Juicy Peach. Inte nog med att det är 10 % på ordinarie pris på Burn Cancer ljusen nu hos Doftriket, 10 % av försäljningspriset går direkt till Ung Cancers förening vilket jag tycker är superbra och något som är väl värt, och för att inte säga viktigt, att lägga pengar på. Dofterna finns just nu i lager i dofterna Juicy Peach, Magnolia och Grapefrukt. Jag älskar söta dofter så för mig var Juicy Peach det självklara valet. Ljusen är tillverkade av ren soyavax och har en brinntid på 30 timmar. Detta tycker jag även är en fin gå-bort present att ta med sig om man till exempel är bortbjuden på middag eller så då ljusen doftar underbart samtidigt som det är en fin gest då du samtidigt som sagt skänker en del av betalningen till Ung Cancer.

Har även ett mysigt WoodWick ljus som står och doftar inne i sovrummet, man märker verkligen skillnad på billiga ljus och dessa ”märkesljus” det är sådan skillnad i kvalitet. Jag har inte ens behövt tända det i sovrummet för det luktar så starkt ändå, superbra ju och vi kan väl alla erkänna att dessa ”dyra” ljus ändå är som snyggast innan dom tänds, eller hur?

Du kan kika in på utbudet av WoodWick doftljus här och Burn Cancer doftljus här!

Vilken doft är du själv mest sugen på att testa?

Tipsa gärna om de dofter ni har som favoriter! Det är ju nu hösten närmar sig och det är dags att äntligen börja tända massa härliga doftljus igen!

Leave a reply