ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Heymo hemsida.

 [ I SAMARBETE MED HEYMO ]

Det här kan vara ett av de grymmaste tipsen i bloggen för er som vill erhålla tjänster eller skapa minnes sidor online. Heymo låter vem som helst – helt utan förkunskaper inom HTML och webbdesign att skapa sin egna hemsida gratis. Det finns färdiga stilmallar/designer att välja emellan och det är allt annat än vad som fanns på marknaden för bara 5 år sedan, i gratis väg, kan jag lova. Det är stilrena mallar, snygga detaljer och ja, hemsidorna ser rent utav riktigt professionella ut. Allt inom webbdesign blir så mycket enklare och roligare med Heymo. Och ja, detta är ett sponsrat inlägg men jag har nu på kvällen suttit och pillat med en hemsida till vårt bröllop, samt en annan för min KBT-utbildning så jag ska kunna nå ut till kunder och marknadsföra mig inom området. Du kan även lägga in egna bilder men om du inte känner att du är världens bästa fotograf så finns ett stort bildbibliotek online på Heymo där du kan välja och vraka mellan bilder till din egna hemsida.

Det finns två typer av medlemskap, ett gratis som heter Drömma som passar utmärkt när man gör något för sin egen räkning eller för att ha som hobby eller liknande. Ett andra som heter Starta som kostar 129kr/månaden och är ett årsabonnemang där man på köpet får ett eget domännamn samt att detta abonnemang är fritt från Heymoreklam.

Just nu får ni 30% rabatt vid ett årsabonnemang om ni uppger koden ”influencers” i kassan (viktigt att det är små bokstäver).

Nyheter hos Åhléns.

 
Påslakanset // Kruka // Fårskinnspläd // Taklampa // Vas // Vas / Doftljus // Puff med förvaring
 
Godmorgon,
 
Fredag idag, har ni någon fredagsfeeling än? Eller kommer den i eftermiddag?  Jag tänkte i alla fall börja denna fredagsmorgon med att tipsa om nyheter från Åhléns, jag fyller ju även år snart, så jag tror att jag kommer ha en del av detta på min önskelista. Inredning, mode och skönhet är ju mina stora intressen! Ärligt talat så tycker jag faktiskt att vasen (nummer 5) är snyggare i denna variant än den från klong, jag vet att mio gjorde en "grej" av att de ansåg sig ha en budget variant men den var ju faktiskt inte snygg alls. Denna är så himla fin, den skulle matcha vår lykta i mässing vi har på vardagsrummsbordet med ett likandant mönster som denna! 

Middagen är på gång.

 
Nu när jag är sjuk orkar jag sällan fixa någon bra lunch, så det blev en vegetarisk pizza som åkte in i ugnen, faktiskt riktigt god! Men nu står tomatsoppan och kokar och frallorna är i ugnen, mums! Så vi ska tända lite mer ljus och titta på 112 - på liv och död och äta middag! Sedan ska jag plugga hela kvällen och jobba lite!
 
Vad äter ni till middag idag? 
Pssst .. Ni kommer få se mitt tunga paket från The Body Shop imorgon istället, så håll utkik på förmiddagen!