ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Farsdag 12/11: Rakprodukter.

 

[ INLÄGGET ÄR I SAMARBETE MED GLAMAZON ]

Hallå alla glada,

 Snart är det dags att fira farsdag, den 12/11 infaller pappas dag i år. Vad ger man då? Till mannen som förmodligen har det mesta? Det pratas ju så otroligt mycket om kvinnliga hudvårdsprodukter så jag tänkte att männen skulle få ta hand om sitt skägg lite. Jag kommer idag tipsa om produkter som förenklar era pappors rakning. Det är förbehandling, under rakningen och efterbehandling. Jag kommer tipsa om en budget variant så alla ska ha råd att köpa något!

Vi börjar med före rakning och då har jag valt denna produkt - Hawkins & Brimble pre shave scrub, den rengör, mjukar upp och förbereder huden för rakningen, den går loss för 139kr.

Fortsättningsvis under rakningen föreslår jag - Hawkins & Brimble shaving cream, som är en mjukgörande rakkräm som skapar ett rikligt lödder, den har en högpresterande formula som hjälper rakhyveln att glida lätt över huden vilket gör att det minskar motståndet i rakningen för en mer skonsam upplevelse. Applicera krämen med fingrarna eller med en rakborste. Tänk på att alltid raka i samma riktning som håret växer. Denna rakkräm kostar 169kr.

Efterbehandling är A och O vid rakning så Baldessarini Ultimate after shave lotion är ett grymt bra komplement i din rak-rutin. Denna after shave står för maskulinitet och framgång. Den hjälper dig att stänga porerna i hyn efter rakning och förebygger infektioner om du skulle råka skära dig under rakningen. Denna går loss för 529kr.

Vad ska ni göra för era pappor den 12/11, eller vad ska ni köpa?

Dela gärna med er bland kommentarerna!

Leave a reply