ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Pür Cosmetics.

 
I ett pressutskick från Pür Cosmetics fick jag hem denna underbara ögoneskuggepalett i höstens färger. Jag är så nyfiken på att testa de röda och rosa tonerna. Twinkie, Stunner, Gala och Splurge ska bli så spännande att experimentera med! Jag gillar även färgen Glitzy galet mycket! Är det fest så är det, eller hur? 
 
 
*Pressutskick
 
 

Boosta kroppen med C-vitamin.

 

[ INLÄGGET ÄR I SAMARBETE MED SVENSKT KOSTTILLSKOTT ]

Hösten är här, löven är gula och röda, det är frost på mornarna och filten behövs för att dricka kaffe på balkongen. Dags att boosta kroppen med lite C-vitamin, alltså jag har sagt det förut och jag säger det igen vitaminer som kosttillskott är A och O. C-vitamin må vara känt för att boosta immunförsvaret, med sin kraftfulla antioxidantiska egenskap. Jag dricker även nästan varje dag ett te med C-vitamin och ingefära. Något ni kanske inte visste om C-vitamin är att kroppen inte kan bilda denna vitamin själv utan vi är beroende av att få i oss det genom kosten. Det är även en mycket känslig vitamin, om den exponera för värme som tappar den sin effekt. Undvik därför hög temperatur vid tillagning och förvaring av varor med mycket C-vitamin.

Dessa vitaminer köper du på svenskt kosttilskott och är tillverkade av Healthwell. Förutom att hjälpa dig att bibehålla ett normalt immunförsvar ser C-vitaminen även till att bidra till en normalt energiomsättning, den bygger upp brosk, senor och ligament genom att bidra till kollagenbildning. Vitaminen förenklar även kroppens förmåga att ta upp järn och andra mineraler.

Lider du av C-vitaminbrist?

Tränar du hårt? Då kan du gynnas av att fylla på med C-vitamin efter träning då hård träning bryter du ner celler genom att du utsätts för mer fria radikaler. Annat som är känt är att trötthet, muskelsvaghet och ökad risk för infektioner är tecken på C-vitaminbrist. Självklart bör du rådgöra med läkare om du känner dessa symtom.

Du äter väl kosttillskott? Det kommer inte hjälpa på en vecka du måste ge det tid.

Vad äter ni för kosttilskott? Hur har det hjälpt er? Dela gärna med er i kommentarerna är så nyfiken! 

Trick or treat your skin.

 
The body shop lanserar en halloween special edition serie. Denna gång är doften vanilla pumpkin. Serien kommer i en handkräm, 30ml/50kr, ett body butter, 200ml/185kr, en shimmer mist, 100ml/125kr samt en duschgel, 250ml/70kr.
 
Finns i butiken nu, så spring och köp! 
* Pressutskick