ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Nõberu of Sweden.

 
[ I SAMARBETE MED NÕBERU OF SWEDEN ]

I Samarbete med Nõberu vill jag lyfta dels hudvård, hårvård och rakning men även den senaste hashtagen #STOPPASKITSNACKET. Genom utvalda produkter hos Nõberu skänker företaget 10 kr per såld produkt till den ideella organisationen Locker Room Talk, som vill främja snacket i Sveriges omklädningsrum. Med snacket menar organisationen skeva värderingar, dels handlar det om att unga män inte ska växa upp till män som gör andra människor illa på grund av skeva värderingar men meningen med budskapet är att man genom att sprida budskapet hjälper till att bygga upp ett schysstare och mer jämställt och respektfullt samhälle.

Med detta vill jag därför lyfta tre produkter hos Nõberu, dels deras Hair & Body Wash, som är grym för er män att ha med er i väskan till gymmet eller på resan. Detta är en 2-i-1 produkt och fungerar därför både i håret och på kroppen, denna kommer i två dofter, Sandalwood som är lyxig och sensuell och Amber-Lime som är frisk och fräsch.

För dig som söker separata produkter finns det ett milt men effektivt schampo i samma dofter som ovan nämnt med tillhörande balsam som ger fukt och näring till håret. Produkterna innehåller båda argan-, jojoba-, och olivolja vilket verkar effektivt på både hår och hårbotten.

Kalas bra presenter eller hur? 

Comments
sarah

Comment posted

hej hur är det =)

Svar: tack det är bra själv då :)
Elin Cecilia - Skönhet & Hälsa

Leave a reply