ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Black Friday hos Sinmatic.

 

[ I SAMARBETE MED SINMATIC ]

Sinmatic förenar lyx med låga priser och sidan riktar sig till vuxna över 18 år. Black Friday infaller i år fredag den 24 november och Sinmatics kampanj sträcker sig enda till midnatt måndag den 27 november. Vad som erbjuds är mängder av produkter med upp till 60 % rabatt så varför inte slå till och köp dina julklappar under årets black Friday? Kanske något till en vän? Eller varför inte dig själv? Mina tips här idag är inspirerade av den nya fifty shades filmen som har premiär i februari 2018. Sidan erbjuder kläder, accessoarer, billiga sexleksaker eller vuxenleksaker som kanske låter lite finare. Allt behöver ju inte vara ”jättedildos” ja, jag skriver det ordet. Det kan ju vara kärlekslappar? Spel? Massage? Allt med kärlek utan att göra det porografiskt, eller hur?

Först ut har vi ett 2-pack med läppglans, ett som har en värmande effekt och ett som har en kylande effekt, hur spännande låter inte det? Är tillverkad för att passa på alla intima kroppsdelar, om du inte är den där ”wild and crazy” typen av människa så kanske det värmande glosset passar bra nu i vinter! Denna läppglansduo går loss för ynka 159 kronor. 

Näst på tur är Aphrodisia Body Mist – Bijoux Indiscrets som hjälper dig att upptäcka njutningen tillsammans med ditt allra känsligaste sinne, nämligen doft. Body misten är alkoholfri och har en delikat, hypnotisk doft och är tillverkad med unika och kraftfulla ingredienser. Doften är en bladning av exotisk jasmin och rosor och är toppad med Afrodisiaket Yland-Yland, alltså kort och gott – förför eller bli förförd. Den komer i 130 ml och kostar 295 kronor.

Sist ut och kanske för den lite mer vågade har vi Lilly Fringe Whip, en piska tillverkad för att reta och stimulera din partner. Den mjuka, sensuella piskan är gjort i mjukaste satin och är dekorerad med en svart rosett. Tips för dig som inte vågar leva ut dessa busiga fantasier kan du alltid använda denna för avslappning i ansiktet, låter skumt? Det är det inte, det bästa är dock att låta någon annan göra detta på dig, så att du kan koppla av och låta exemepelvis huduvvärken och dagens stress smekas bort. Du kan köpa den för 149 kronor. 

Jag är i alla fall sjukt nyfiken på läppglansen och 159 kronor var ju inte alls farligt, det var ju ett riktigt bra pris! Vad tror ni om läppglansduon? Varma läppar på vintern och svalkade läppar på sommaren? 

Så kära läsare, är ni pryda av er? Vågar ni kommentera inlägget? Dela gärna era åsikter och tips bland kommentarerna nedan! 

Leave a reply