ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Tips: Personliga julklappar.

 
[ I SAMARBETE MED GET PERSONAL ]
 
Nu när det närmar sig jul kanske du sitter där och undrar vad du ska köpa? Man vill ju inte köpa något som den man ger gåvan till redan har eller riskerar vara en dubblett för att många tänker lika. Därför kan man göra presenten mer personlig genom att beställa smycken eller accessoarer från get personal där man kan gravera in namn, personliga texter etc. på gåvan.

Getpersonal.se erbjuder presentartiklar, prylar och smycken med gravyr som kan vara lämpligt och som jag vill ge som ett bra tips i julklapp för er som har julklappstorka. Getpersonal.se gör att du enkelt kan skapa unika och personliga presenter utan att egentligen behöva veta vad mottagaren har för intressen och/eller ge något som du vet att den faktiskt skulle uppskatta lite extra. Presenten blir personlig och med omtanke med tanke på gravyren på gåvan. Till pappas klocksamling kanske en box att förvara dom i med en personlig gravyr vore en grym present? En graverad kniv till morfar med matlagningsintresse?

Getpersonal.se har en lagerbutik i Täby och en fysisk butik på Kungsholmen. Du som kund får alltid två års garanti på alla produkter. Ordrar som kommer in innan klockan 15:00 varje vardag skickas samma dag, även de produkterna med gravyr.

Har du redan ordnat julklapparna? Om inte kika in via länken ovan och se om du hittar något du gillar! 

Inred med gotländskt fårskinn.

 

 [ I SAMARBETE MED KILANDS MATTOR ]

Jag är så lyckligt lottad som har fått inreda här hemma med ett äkta gotländskt fårskinn, jag har aldrig känt ett mjukare skinn än detta. Alla har vi väl, om inte annat när vi var små, haft ett fårskinn i syntet och legat och gosat på eller har idag som matta eller som fäll på soffan. Detta skinn kostar 1995 kronor och fördelen med just äkta fårskinn är att det är otroligt slitstarka! Jag har ett relativt mörktgrått skinn betyget på Kilands Mattors hemsida ligger på 4,7 av 5, vilket är super, kommer själv skriva en recension på hemsidan och ge fårskinnet fem stjärnor. Det var liksom det här skinnet vardagsrummet behövde. Dels för att det är snyggt, mjukt men det ger även en mer ombonad känsla hemma som skapar värme och en hög mysfaktor.

 
Dessa fårskinn är unika och kommer i endast ett exemplar, det finns flera olika på hemsidan i olika storlekar, former och färger, kika in på Kilands mattor och hitta ditt unika fårskinn! 

Multivitaminer, fungerade dom?

[ I SAMARBETE MED VITAMINOTEK ]

Som ni som läser bloggen vet så boostar jag i år kroppen med massor med bra vitaminer, dels genom smoothies med massor med bär som är sprängfyllda med vitaminer och annat gott och så kompletterar jag det med kosttillskott.  Jag har under en dryg månad nu testat multivitaminer från Vitaminotek som ni kan läsa mer om här – Multivitaminer att boosta kroppen med. Jag vet inte om jag känner någon jätteskillnad av specifikt just denna då jag äter andra kosttillskott också men överlag kan jag säga att jag känner mig piggare och något mer skärpt i skallen när det kommer till jobb och plugg än vad jag gjorde innan jag började med mina kosttillskott. Om inte annat så tycker jag att det här med multivitaminer är en superbra grej, allt bra samlat i en och samma tablett och det här är något jag har ätit sedan jag var liten då åt pappa och jag varje morgon ett kosttillskott som hette enomdan, kommer ni ihåg den? Det är ju så mycket enklare att hålla reda på en tablett än att ha flera olika. Dock kompletterar jag med extra D- och C-vitamin och Omega 3 kapslar så jag är så otroligt anti att äta fisk. Vilket är något jag verkligen borde försöka lära mig men eftersom min man inte heller gillar fisk så är det svårt för oss att motivera oss. Jag vet inte vad det är med just fisk men jag har aldrig gillat det.

Hur gör ni med kosttillskott? Är det något ni äter? I så fall vad äter ni för typ av kosttillskott och hur har det påverkat er? Berätta gärna i kommentarsfältet nedan!