ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Mysiga plagg för vintern hos Lindex.

 
1. Pyjamas shorts i mjuk satinkvalitet, 199kr // 2. Mjuk BH i spets, 179kr // 3. Grå morgonrock i sammet, 399kr // 5. Sammetstofflor med rosett, 179kr // 5. Linne i silke, 299kr.
 
Dessa sötnosar åker lätt upp på min önskelista inför julen i år. Jag har blivit besatt av sammet. Jag kan inte bestämma mig för vad som är mitt favoritplagg, jag vill bara mysa i alla dessa! Tänk er snö utanför fönstret, tända ljus, morgonrocken och tofflorna och upp med fötterna i soffan och en kopp kaffe! Kan det bli bättre? Nej precis, det var väl det jag tänkte! 

Skapa en mysig känsla i sovrummet.

 
[ I SAMARBETE MED KILANDS MATTOR ]

För ett tag sedan fick jag hem en super gosig matta med de perfekta måttet för att ha halv in under sängen i sovrummet. Vi har länge pratat om att skaffa en matta dit in för att skapa en mer mysig känsla i sovrummet. Eftersom vi har tapetserat med en grå betong liknande tapet och har vitt trägolv samt mörkgrå gardiner så kändes det självklart att ha en grå fluffig sovrumsmatta också. Vi har ju även ett nytt överkast i grå sammet och massor med gulddetaljer och stora glödlampor där inne så nu är det en riktig hotellkänsla där inne. Kilands mattor har supersnabb leverans och otroligt bra kundservice. De erbjuder 90 dagars öppet köp och kostnadsfri retur. 

Mattan vi valde heter Verona Silver Ryamatta i måtten 80 x 200 cm och den kostade 975 kronor. Som då som namnet beskriver är en rytmatta som är tillverkad i syntetmaterial vilket för att den inte luddar vilket jag märkt nu när den legat på ett par veckor samt vi har damsugit mattan ett antal gånger, många mattor som då är av lite sämre kvalitet brukar släppa trådar men inte denna och med tanke på storleken på den så var den rätt dyr. Men man får vad man betalar för och kvalitet är bäst och otroligt viktigt för mig.

Vad tycker ni om mattan? Jag och min sambo tycker den är supergosig att sätta ner fötterna på när man går upp på morgonen!

Sovit hela dagen.

 
 
 
Baby har varit hemma från jobbet ett par dagar och innan helgen och varit småsnorig och febrig och nu verkar han ha smittat mig, har sovit så jäkla dåligt också eftersom grannen ovan har skrikit som jag vet inte vad de senaste dagarna. Så har fått ta igen sömnen på dagen. Så jag har legat i soffan och kollat på gamla hederliga Beverley Hills 90210 hela dagen och nu är det middag, dock är bilden gammal och nu har vi en ny finare tv-bänk! 
 
Nu är det som sagt mat, oxpytt står baby och fixar med i köket och nu ropar han att det är klart!