ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Getpersonal.se erbjuder studentpresenter.

 

2009 var året då jag tog studenten, känns verkligen som tusen år sedan, men det är ju förvisso åtta år sedan. Det var lätt en av de roligaste dagarna av alla partydagar man hade i den åldern. Många slår på stort vad gäller både utstyrsel och presenter. Jag tror allt mitt blev ganska billigt, dock var det ju festen som gick på en större slant.

Många bjuder ju in ganska många släktingar och så vidare till själva studentfesten hemma, det kan vara svårt att köpa en present till någon som man kanske inte umgås med kontinuerligt. Getpersonal.se erbjuder presentartiklar, prylar och smycken med gravyr som kan vara lämpligt och som jag vill ge som ett bra tips till en studentpresent. Getpersonal.se gör att du enkelt kan skapa unika och personliga presenter utan att egentligen behöva veta vad mottagaren har för intressen och gillar lite extra. Presenten blir personlig och med omtanke med tanke på gravyren på gåvan. Kanske gillar mottagaren att skriva eller planerar att studera vidare till något inom media eller journalistik, då kanske en penna med guldgravyr inte vore en sådan dum present? Eller till personen som är superintresserad av klockor en box att förvara dom i med en personlig gravyr? En graverad kniv till personen med matlagningsintresse?

Getpersonal.se har en lagerbutik i Täby och en fysisk butik på Kungsholmen. Du som kund får alltid två års garanti på alla produkter. Ordrar som kommer in innan klockan 15:00 varje vardag skickas samma dag, även de produkterna med gravyr.

Ska du gå på någon studentfest? Har du redan ordnat presenten? Om inte kika in via länken ovan och se om du hittar något du gillar!

*Inlägget är sponsrat

Leave a reply