ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Lunchtime.

 
Tänk om man hade ingredienser till detta hemma, fy vad gott! För den som undrar så är det, svart quinoa, bladspenat, stekta sockerärtor, halloumi och rädisor. Det är mums kan jag lova och nyttigt! Men jag har precis testat en ny kvarg mer om den imorgon! 
 
Vad äter ni till lunch idag? 

Fixa glöden med honey bronze.

 
Förbättra vårens första bränna och återfukta samtidigt din hy. Släpp en droppe i din vanliga hudkräm bara och massera in jämt i ansikte och hals! Du kan självklart droppa den i din bodylotion också!
Denna goding går loss för 195kr och du kan läsa mer via länken här: Honey Bronze - drops of sun!
 
Annars kom jag precis innanför dörren, körde en intervall vände nere i skogen här hemma, skönt, har inte sprungit på länge, glad att jag faktiskt orkade så nu rinner svetten, gött! 
 
Jag fortsätter att tipsa om min utförsäljning! Jag hoppas att ni vill kika in, 1-3 dagars leveranstid är det, klicka på länken nedan och ta er gärna en titt om det är något ni hittar, skulle göra mig glad! 
 
 
Ha en underbar dag! 

Godmorgon.

 
Ja, det är morgon för mig, jag vaknade faktiskt 11:00 idag, haha, nästan pinsamt, men jag har så svårt att sova på kvällen nu när det är så varmt, haha. Vi ligger båda och bara vänder på oss hundra gånger varje natt. Detta är dock gårdagens frukost, färska jordgubbar med kvarg. Idag blev det ett kokt ägg och en smoothie, så tråkigt väder idag, men jag fick lite färg igår när solen sken. Idag blir det en innedag och jobba med utförsäljningen av butiken! 
 
Jag hoppas att ni vill kika in, 1-3 dagars leveranstid är det, klicka på länken nedan och ta er gärna en titt om det är något ni hittar, skulle göra mig glad! 
 
 
Ha en underbar dag!