ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Kärlek: Jag svarade ja.

 
Känslan när den man älskar mest i hela världen ställer världens finaste fråga "Vill du gifta dig med mig?" går nog inte att beskriva. Han har förändrat mitt liv, han har visat mig hur ett förhållande ska vara, hur det känns att vara hel, hur det känns att vara lycklig, hur trygg man kan känna sig tillsammans med någon, hur det är att älska villkorslöst, hur mycket en puss på pannan kan betyda, hur glad man kan bli av ett leende på morgonen. Jag är så glad och lyckligt lottad som ska få dela resten av mitt liv med dig. Jag älskar dig min fina blivande man.
 

Smaktest: Fudge & havssalt.

 
Nu var detta ett tag sedan men jag har liksom många andra smakat den nya Maraboun fudge & havssalt och jag är nog rätt besviken. Den smakar i princip exakt som Marabou japp fast med lite salt. Jag hade nog klarat mig utan denna i choklad hyllan och istället varit gladare om dom infört Marabou jorgdubb igen som är min favorit efter degistive.
 
Har ni hunnit smakat denna än? 

Cocoa Brown: 1 Hour tan mousse.

 
Denna self-tan-mousse från Cocoa Brown låg i min brevlåda häromdagen, testade den igår och jag har ladrig varit mycket för BUS då jag varit rädd för ett fläckigt resultat, denna var toppen. Dock svårt att få till det på ryggen så Daniel får hjälpa mig när han kommer hem idag, men fick ett jämt resultat på resten av kroppen. Nackdelen är att moussen torkar väldigt fort så man får snabba sig att smörja in den i huden för att få ett jämt resultat. Sedan kan du välja hur många timmar du vill ha den på huden innan du sedan sköljer bort den i duschen med vatten. Du kan välja mellan 1-3 timmar och resultatet sägs hålla i 5-7 dagar. Jag körde på 1-2 timmar igår och sköljde sedan av den, man blir ju inte superbrun eller sådär onaturligt brun som BUS kan göra. Denna gav ett mjukt resultat som passar bra nu till våren när solen ute börjar ta. Jag känner mig fräschare i ansiktet och på kroppen med en svag solkysst ton! 
 
Denna går loss för 99kr.
 
Något ni själva skulle vilja testa? 
*Pressutskick