ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Sommarrabatt 50% på alla böcker från Björn Lundén

Godkväll,

Jag tänkte tipsa om en sommarrabatt på 50% hos Björn Lundén. Då vi närmar oss midsommar och semestertider så kom jag att tänka på att böcker är något som många packar ner i sina resväskor när det ska åka utomlands eller åker ut till landet eller vad man nu kan tänka sig att göra på sin semester. Många kanske är egna företagare som tyvärr (eller för att dem vill) måste ta med sig jobbet på semestern och slå två flugor i en smäll. Björn Lundén är ett företag som sprider kunskap om förenklat företagande, samt gör områden så som skatt, redovisning, personal och juridik mer begripliga att förstå. Företaget har nu en pågående sommarrabatt på sina böcker som är perfekta för dig som vill lära dig mer om dessa områden, det är alltid bra att ha lite juridiska kunskaper tycker jag som har sökt en kurs i det till hösten. De finns både som vanliga klassiska böcker och som e-böcker som även det har blivit väldigt stort på sistone. Områdena är många de finns inom aktiebolag, bostadsrätt, ekonomiska föreningar, enskild näringsverksamhet, fastigheter, företagsekonomi, handelsbolag, ideella föreningar, juridik, management, marknadsföring, personal, redovisning, skatt och starta eget. Jag själv har haft användning för böcker som skatt, starta eget, redovisning samt enskild näringsverksamhet.

Detta är grymma böcker för er med eget företag eller för er som bara vill lära er lite mer allmänt om juridik och hur sakerna faktiskt går till i praktiken.

Vad tycker ni? Finns det någon bok ni känner att ni skulle kunna ha nytta av eller finns det något ämne ni skulle vilja lära er lite mer om? 

Hitta böckerna här » Länk till sommarrabatt 50% på alla böcker från Björn Lundén.

*Inlägget är sponsrat

Leave a reply