ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Ett välbehövligt frisörbesök.

 
I förrgår ringde jag och bokade en frisörtid vilket var väldigt välbehövligt. Efter en väldigt dum men inte allt för, måste jag erkänna, misslyckad hemma blondering kände jag att jag behövde boka en tid. Bokningen blev hos Sjödals salongen i Huddinge, rekomenderar den verkligen till er som bor på södra sidan om stan (Stockholm). Tjejen var superduktig och det blev precis som den bild jag hade i huvudet med färgen, behövde inte ta supermycket på längden då det redan var rätt kort innan men nu ska håret få vila och jag ska ge det kärlek med feta inpackningar! 
 
 
Ni kan hitta före- och efterbilder hos instagram@sjodalssalongen.
Ser mer fårn min dag på min instagram@elinscecilias!
 
Vad tycker ni? 

Total utförsäljning hos Hope Design.

 
Jag vill denna tråkiga tisdag tipsa om att Hope Design har total utförsäljning, lagret fylls på hela tiden på sidan så in och shoppa! Det finns allt från kläder, mobilskal du inte hittar vanligtvis till smycken!
 
Du tar dig till utförsäljningen här direkt via denna länk: TOTAL UTFÖRSÄLJNING
 
Shop til' you drop! 

Regnet öser ner.

 
Bevittnade precis hur en skåpbil backade i 190 km/h rakt in i en lyktstolpe, ja, killen fick gå och plocka delar till bilen. Hur som helst har jag ätit frukost precis, baby har inte vaknat än, tanken var att vi skulle hitta på något kul idag. Men det ösregnar ner och jag har ont i halsen så vi får se vad som händer idag!
 
Vad gör ni idag?