ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Tjejkväll.

 
Ikväll ska jag göra mojitos, och det är kalasväder ska bli så mysigt och göra massa fruktiga drinkar och snacka skit! Mannen är inte lika glad att bli utskickad ur hemmet men haha, det blir nog bra! Har ni några drinktips? Har peachtree, passoa, blåbärslikör, olika viner, juicer? Tips tas gärna emot! 
 
 
Vad gör ni denna soliga lördag? 

Nutrilett: bästa mellanmålet.

 
I samarbete med nutrilett kickar jag igång en diet, det har funkat förr då jag gick ner 27 kg genom att byta ut 2 av 3 mål om dagen mot nutrilett, sedan åt jag en måltid, oftast middagen och då åt jag vad jag ville. Det ska bli så spännande att prova de nya shakesen som kommit ut och de nya barsen, jag har inte testat lemon cheescake eller nutty caramel. Mums säger jag bara! Ett grymt tils är att skära upp chocolate chip cookie i små bitar och ha till fikat! 
 
 
Vad tror ni? Vilken är er favorit? Min är chocolate crunch and seasalt! 
 
*Inlägget är sponsrat
 
 

Fredag.

 
Idag är det fredag, då ska håret färgas, ansiktet ska få en mask och baby får semester idag!  Imorgon kommer tjejerna hit och dricker drinkar och på söndag åker jag och baby på semester, bara han och jag, så mysigt, äntligen ett miljöombyte och jag hoppas på sol! 
 
Vad gör ni denna molniga fredag?