ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Fredagsstädning och regn.

 
Var uppe tidigt idag och det är så skönt att klockan bara slagit 10 och det är storstädat, mattorna är skakade, golven är svabbade och lakanen är rena i sängen. Det enda jag saknar här inne nu vilket vi även är överens om är att teven ska upp på vägen snarast och en ny tv-bänk men det får vänta lite. Sedan lite posters så blir det gosigt!
 
 
Fast jag älskar denna gröna nyans på dom nya kuddarna från Jotex.se, tycker även "spikskålen" passade bra här inne. Jag älskar även tavlorna, Avesta och Stockholm, it's a match! 
 
Vad gör ni denna regniga fredag? 

I samarbete med Jotex.

 
Yava dekorationsask, liten, 199kr // Dinera Bra salladsbestick, 2-pack, 89kr // Sammie kuddfodral, buteljgrön, 69kr/styck
 
Jag har mönstrade kudar i grått och sedan mörkblå sammetskuddar i soffan just nu men jag har blivit så förälskad i den här gröna färgen på bilden ovan, så i samarbete med Jotex har jag klickat hem bland annat just kuddfodral i sammet  i denna gröna nyans. Tillsammans med världens kanske coolaste skål, hittade även salladsbestick i samma matta guldnyans som vi har bestick i. Mer mysig inredning från Jotex kommer snart!
 
Vad tycker ni? 
*I samarbete med Jotex
 

L'oral expert: Nutrifier.

 

Nutrifier Shampoo från L´Oréal Professionnel är ett schampo för torrt och undernärt hår. Innehåller glycerol och kokosolja som ger näring, återfuktar och ger glans till håret. Silikonfri som renar, gör det mjukare, smidigare och glansigare. Information kommer från Nordic Feel och det är denna serie jag använder till mitt hår för tillfället!

Den luktar så himla gott och jag rekomenderar den starkt! 

 *I Samarbete med L´oréal USA