ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Tisdagens stora händelse för alla fashionistas.

 
Bilder finns här: LÄNK.

I samarbete med Rabble.se vill jag tipsa om denna veckas stora mode händelse i Stockholm. Rabble? Ja, precis, ladda ner appen, hitta platsen, hämta kupongen, visa upp och gå nöjd ut ur butiken och ha sparat en slant! Rabble tipsar om erbjudanden där du befinner dig, appen hittar du i appstore. Tillsammans med Rabble vill jag därför tipsa om Stockholms händelsen – NA-KD öppnar imorgon den 24/1-2017 upp en pop up store och erbjuder upp till 90% rabatt på både nya och gamla kollektioner. Ni ser ju ett urval av godbitar ovan som jag har hittat och mer än gärna skulle köpa till ett grymt rabatterat pris, snacka om att göra grymma modefynd! För er som inte bor eller befinner er i Stockholm under morgon dagen kan du hitta rabattkoder till NA-kd på rabble.se så du kan fynda precis som alla andra denna vecka!

NA-KD är kanske marknadens just nu hetaste plats att shoppa mode på. Kategorierna varierar från mode till accessoarer till skönhet. Varje dag dyker det upp nya varor på siten och fraktar över hela världen. Du hittar märken som Calvin Klein, Levi´s, Dagmar, For Love and Lemons, Cheap Monday med flera. NA-KD säger sig själva att ha skapat magi genom att skapa det som saknades i modevärlden genom att slå sina kloka huvuden ihop. Jag är glad att jag kikade in på rabble.se så att jag fick syn på denna händelse!

Rabble.se erbjuder även 10% extra på denna stora rea med NA-KD. På plats finns stylister för att ge dig de bästa råden i modeväg och Sanne Alexandra från metro mode kommer att vara på plats! Vem säger inte nej till lite råd i denna modejungel, tips om kommande trender och annat är ju toppen att få ta del av nu när våren är på ingång.

Mer info om NA-KD popup butik.

Kommer du att vara där? 

Dela gärna med dig i kommentarerna om vad du söker efter i modeväg just nu!

*Sponsrat inlägg

Comments
Daniella 🌙

Comment posted

jag skulle vilja se mer spets och höga kjolar i butikerna!

Leave a reply