ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Alla hjärtans dag inspiration.

Get personal erbjuder presenter som passar perfekt just nu när det närmar sig alla hjärtans dag, ni har väl inte missat att det är alla hjärtans dag snart? 14/2 är det dags igen. Det känns lite dumt att dagen verkar vara tillägnad par, jag tycker den ska tillägnas alla som tycker om någon oavsett om det är en familjemedlem, ett djur, en kollega eller en annan person som man bryr sig extra mycket om.

Men för dig som vill ha lite tips i denna djungel av gåvor som alla företag är ute med just nu i diverse butiker, så, kanske du även vill ge en lite mer personlig gåva. Kikar du in på get personal redan idag så kan du hitta en personlig gåva som personen du ska ge den till även kan ha nytta av eller bara tycka är en väldigt fin gåva. Det finns allt ifrån smycken till iphonefodral till vinglas. 

Get personal har även en lagerbutik i Täby för dig som vill åka dit och titta på varorna eller göra en beställning på plats. Det finns även en ”hämta-ut-dina-varor” butik på Kungsholmen.

Tips på gravyr: Du väljer själv storlek, typsnitt och självklart texten du vill gravera in. Det kan vara allt från namn till något i stil med Mr. And Mrs. om det är till ett par. Du och din bästa kompis kanske har ett internt skämt eller ett citat ni brukar dra när ni ses, gravera in det på ett armband eller varför inte ett ölglas och ge bort på alla hjärtans dag. De håller även med två års garanti på alla produkter i sortimentet vilket är superbra – mer garantier för produkter åt folket! 

Se utbud och priser här: GETPERSONAL.SE.

Vem ska du fira tillsammans med i år? Eller vem vill du hylla lite extra denna dag?

Glöm inte att sprida kärlek på alla årets dagar till dem som du älskar! 

*Inlägget är sponsrat
Comments
Daniella 🌙

Comment posted

Har du någon att fira alla <3 dag med? X

Leave a reply