ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Rabatttips: Elf Cosmetics.

 
Jag har köpt ett lipgloss och en ögonbryns penna från Elf Cosmetics och jag vill tipsa er om en sida med rabattkoder jag länkar direkt till sidan med rabattkoder för Elf Cosmetics: KUPONGERNA.SE.
 
Just nu finns en rabattkod på 10% samt en som ger fri frakt, hur bra är inte det? Super tycker jag.
 
Andra sidor du kan hitta rabattkoder till är bland annat h&m, poster store och desenio!
 
Vilken är din favoritbutik att shoppa i? 
*Sponsrat inlägg

Alla hjärtans dag inspiration.

Get personal erbjuder presenter som passar perfekt just nu när det närmar sig alla hjärtans dag, ni har väl inte missat att det är alla hjärtans dag snart? 14/2 är det dags igen. Det känns lite dumt att dagen verkar vara tillägnad par, jag tycker den ska tillägnas alla som tycker om någon oavsett om det är en familjemedlem, ett djur, en kollega eller en annan person som man bryr sig extra mycket om.

Men för dig som vill ha lite tips i denna djungel av gåvor som alla företag är ute med just nu i diverse butiker, så, kanske du även vill ge en lite mer personlig gåva. Kikar du in på get personal redan idag så kan du hitta en personlig gåva som personen du ska ge den till även kan ha nytta av eller bara tycka är en väldigt fin gåva. Det finns allt ifrån smycken till iphonefodral till vinglas. 

Get personal har även en lagerbutik i Täby för dig som vill åka dit och titta på varorna eller göra en beställning på plats. Det finns även en ”hämta-ut-dina-varor” butik på Kungsholmen.

Tips på gravyr: Du väljer själv storlek, typsnitt och självklart texten du vill gravera in. Det kan vara allt från namn till något i stil med Mr. And Mrs. om det är till ett par. Du och din bästa kompis kanske har ett internt skämt eller ett citat ni brukar dra när ni ses, gravera in det på ett armband eller varför inte ett ölglas och ge bort på alla hjärtans dag. De håller även med två års garanti på alla produkter i sortimentet vilket är superbra – mer garantier för produkter åt folket! 

Se utbud och priser här: GETPERSONAL.SE.

Vem ska du fira tillsammans med i år? Eller vem vill du hylla lite extra denna dag?

Glöm inte att sprida kärlek på alla årets dagar till dem som du älskar! 

*Inlägget är sponsrat

Tisdagens stora händelse för alla fashionistas.

 
Bilder finns här: LÄNK.

I samarbete med Rabble.se vill jag tipsa om denna veckas stora mode händelse i Stockholm. Rabble? Ja, precis, ladda ner appen, hitta platsen, hämta kupongen, visa upp och gå nöjd ut ur butiken och ha sparat en slant! Rabble tipsar om erbjudanden där du befinner dig, appen hittar du i appstore. Tillsammans med Rabble vill jag därför tipsa om Stockholms händelsen – NA-KD öppnar imorgon den 24/1-2017 upp en pop up store och erbjuder upp till 90% rabatt på både nya och gamla kollektioner. Ni ser ju ett urval av godbitar ovan som jag har hittat och mer än gärna skulle köpa till ett grymt rabatterat pris, snacka om att göra grymma modefynd! För er som inte bor eller befinner er i Stockholm under morgon dagen kan du hitta rabattkoder till NA-kd på rabble.se så du kan fynda precis som alla andra denna vecka!

NA-KD är kanske marknadens just nu hetaste plats att shoppa mode på. Kategorierna varierar från mode till accessoarer till skönhet. Varje dag dyker det upp nya varor på siten och fraktar över hela världen. Du hittar märken som Calvin Klein, Levi´s, Dagmar, For Love and Lemons, Cheap Monday med flera. NA-KD säger sig själva att ha skapat magi genom att skapa det som saknades i modevärlden genom att slå sina kloka huvuden ihop. Jag är glad att jag kikade in på rabble.se så att jag fick syn på denna händelse!

Rabble.se erbjuder även 10% extra på denna stora rea med NA-KD. På plats finns stylister för att ge dig de bästa råden i modeväg och Sanne Alexandra från metro mode kommer att vara på plats! Vem säger inte nej till lite råd i denna modejungel, tips om kommande trender och annat är ju toppen att få ta del av nu när våren är på ingång.

Mer info om NA-KD popup butik.

Kommer du att vara där? 

Dela gärna med dig i kommentarerna om vad du söker efter i modeväg just nu!

*Sponsrat inlägg