ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

I miss summer.

 
I really do. Jag vill vara brun, ha shorts, ha klänning, sola, steka mig i hawaiian tropic, dricka mojitos, ha ljusa långa naglar, ha ballerina, sitta ute på balkongen och dricka vin sent på kvällen, promenera på djurgården, ha picknick, ta en ridtur, fira midsommar, bada i havet, jag är trött på snön. Jag är trött på vintern, jag är trött på istappar, jag är trött på det kalla vädret, jag är trött på att ha snor upp i hjärnan och slemhosta, jag är trött på kala träd, jag är trött på detta gråa väder.
 
Vill ni också ha sommar? 

CODE: Lanseras i Sverige.

 
Nu lanseras premiummascaran CODE i Sverige. Mascaran som har en påbyggbar formula som lyfter, lockar, förlänger och ger volym samtidigt som den vårdar. Varumärket är brittiskt och bakom det prisbelönta varumärket står Sarah Cross. Tjejen har länge haft som mål att ta fram den ultimata mascaran, både vad gäller längd, volym och vårdande egenskaper. Fans av mascaran är bland annat Uma Thurman, Emma Thompson och Michele Keegan, mascaran ger lösfranseffekt och har kallats "The little black dress of mascaras". 
 
 
CODE VLM Mascara lanseras tillsammans med fransprimern CODE FFL lash plumper och fransförlängning. Produkterna innehåller inte parabener och är ej testade på djur.
 
Priser, CODE VLM, 289kr, CODE VLM MINI, 149kr och CODE FFL, 289kr.
Säljes hos lyko.se, hudvårdsbutik.se, parfymonline.se och utvalda Pinkroom butiker.
*Pressutskick