ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Uniflex Bemanning.

 

[ I SAMARBETE MED UNIFLEX BEMANNING ]

Är du trött på att äta frukost i sängen och sedan stanna där?

Uniflex bemanning har sedan 2002 gjort över 56 000 rekryteringar till företag genom sina tjänster. Uniflex personal är proffs på rekrytering och för företagen kan det vara skönt att överlåta rekryteringsprocessen till en annan firma då detta är något som tar mycket tid. Du som kandidat kan söka tjänster på många olika sätt, bland annat genom sociala medier så som Facebook, Linkedin eller andra jobbsökarsidor och så vidare. För kunder genomför Uniflex även personlighets- och kapacitetsanalyser, de erbjuder effektiva och prisvärda rekryteringstjänster.

Vilka arbetsområden erbjuds av Uniflex? Tjänsterna varierar inom områdena Administration, kontor, logistik, bygg och el. Jag har själv använt mig av bemanningsföretag för att söka tjänster tidigare, då inom administration och kontor. Jag blev kontaktad väldigt snabbt av detta rekryteringsföretag och fick snabbt en tid för intervju, hela processen var väldigt effektiv måste jag säga. För dig som inte vill vänta på att ansökningstider ska gå ut rekommenderar jag att söka tjänster genom bemanningsföretag. Nackdelen är att arbetsområdena är väldigt begränsade.

Uniflex erbjuder deltids- och heltidstjänster i Stockholm och är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya drivna och trevliga människor! Kolla in sidan om du är på jobbsökarjakt!

Comments
sarah

Comment posted

åh fin bild

Leave a reply