ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Skapa en unik hemsida gratis med Heymo.

[ I SAMARBETE MED HEYMO ]

Det här kan vara ett av de grymmaste tipsen i bloggen för er som vill erhålla tjänster eller skapa minnes sidor online. Heymo låter vem som helst – helt utan förkunskaper inom HTML och webbdesign att skapa sin egna hemsida gratis. Det finns färdiga stilmallar/designer att välja emellan och det är allt annat än vad som fanns på marknaden för bara 5 år sedan, i gratis väg, kan jag lova. Det är stilrena mallar, snygga detaljer och ja, hemsidorna ser rent utav riktigt professionella ut. Allt inom webbdesign blir så mycket enklare och roligare med Heymo.

Jag och min blivande man håller på och bygger en hemsida tillsammans med hjälp av Heymo till vårt bröllop, jag har pratat om detta tidigare men nu har vi äntligen kommit underfund med vad vi vill ha ut av hemsidan. Vi kommer göra inbjudningskort för de som tappat bort sitt, gästlista, allmän information och kvällens program, en liten story om hur vi träffades men inte allt för detaljerat då det nämligen kommer bli frågor på detta under bröllopsdagen!

Du som vill sitta och pyssla med en egen hemsida kan även lägga in egna bilder, men om du inte känner att du är världens bästa fotograf så finns ett stort bildbibliotek online på Heymo.se där du kan välja och vraka mellan bilder till din egna hemsida.

Exempel är Simon Sköld som har skapat sin hemsita träning för latmaskar! Spana in flera inspiratörer på Heymos hemsida.

Det finns två typer av medlemskap, ett gratis som heter Drömma som passar utmärkt när man gör något för sin egen räkning eller för att ha som hobby eller liknande. Ett andra som heter Starta som kostar 129kr/månaden och är ett årsabonnemang där man på köpet får ett eget domännamn samt att detta abonnemang är fritt från Heymoreklam.

Just nu får ni 30% rabatt vid ett årsabonnemang om ni uppger koden ”influencers” i kassan (viktigt att det är små bokstäver).

Comments
Dixi Wonderland

Comment posted

Vilket bra inlägg :)

NATALIA

Comment posted

Så bra ju!

Leave a reply