ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Posters for the win.

[ I SAMARBETE MED BGA FOTOBUTIK ]

1. One Must Dash, fr. 349kr. // 2. Patricija Dacic - Magic, 799kr // 3. Never go to bed angry, fr. 49kr // 4. White Feathers, fr. 179kr // 5. LO Art Design - Telling secrets, fr. 299kr // 6. Always kiss me goodnight, fr. 49kr // 7. Lina Johansson - On the move, 795kr.

Alltså nu och under den senaste tiden har det varit väldigt trendigt med posters av olika slag, vi har massor med posters på väggarna här hemma. Det är svart vita allihop, vilket jag tycker är mest stilrent. Eller vi har visserligen en grön poster med kaktusar i köket bredvid vin postern. Här inne i vardagsrummet som även är mitt bloggrum för det mesta, har vi en stor poster på Kate Moss som jag älskar, den är min favorit. Sedan har vi kartor ovanför soffan från de städer vi kommer ifrån, vi har Avesta och Stockholm. Jag tycker att posters gör hemmet mer personligt. Daniel gillar New York så vi har en svart vit poster med New York på som är superfin och lite andra som sitter i en grupp på väggen bredvid tv-bänken.

Men nu förstår ni har jag hittat de ultimata posters att ha i sovrummet, där inne har vi ingenting ovanför sängen vilket är lite tråkigt så där ska vi ha ”never go to bed angry” och ”always kiss me goodnight” dock så ska vi ha dom med vit bakgrund och svart text i svarta ramar! Längar, det kommer bli så himla fint! Dock så har jag svårt att hålla i plånboken och inte klicka hem alla i kollager jag gjorde. Skulle faktiskt vara fint att ha de så i en grupp ovanför soffan, hmm, svårt val! Dock passar ”sovrums-tavlorna” bäst i sin rätta miljö – sovrummet! Men jag gillar verkligen den stora med svarta långt hår och hatt, det är något mystiskt och stilrent över den som verkligen faller mig i smaken.

Vilka är era favoriter i kollaget?

Har ni mycket posters hemma? Dela med er av era tavlor och posters i kommentarerna! 

Comments
Kashayas

Comment posted

Fina!

Svar: tack :D
Elin Cecilia - Skönhet & Hälsa

Leave a reply