ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Uniflex Bemanning.

 

[ I SAMARBETE MED UNIFLEX BEMANNING ]

Är du trött på att äta frukost i sängen och sedan stanna där?

Uniflex bemanning har sedan 2002 gjort över 56 000 rekryteringar till företag genom sina tjänster. Uniflex personal är proffs på rekrytering och för företagen kan det vara skönt att överlåta rekryteringsprocessen till en annan firma då detta är något som tar mycket tid. Du som kandidat kan söka tjänster på många olika sätt, bland annat genom sociala medier så som Facebook, Linkedin eller andra jobbsökarsidor och så vidare. För kunder genomför Uniflex även personlighets- och kapacitetsanalyser, de erbjuder effektiva och prisvärda rekryteringstjänster.

Vilka arbetsområden erbjuds av Uniflex? Tjänsterna varierar inom områdena Administration, kontor, logistik, bygg och el. Jag har själv använt mig av bemanningsföretag för att söka tjänster tidigare, då inom administration och kontor. Jag blev kontaktad väldigt snabbt av detta rekryteringsföretag och fick snabbt en tid för intervju, hela processen var väldigt effektiv måste jag säga. För dig som inte vill vänta på att ansökningstider ska gå ut rekommenderar jag att söka tjänster genom bemanningsföretag. Nackdelen är att arbetsområdena är väldigt begränsade.

Uniflex erbjuder deltids- och heltidstjänster i Stockholm och är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya drivna och trevliga människor! Kolla in sidan om du är på jobbsökarjakt!

Rosenrot Plus för ökad koncentration.

 

[ I SAMARBETE MED SVENSKT KOSTTILLSKOTT ]

Nu är det tentaperiod och mycket som ska fixas inför julen så jag kände att jag behövde en boost av lite uppiggande och koncentrationshöjande kosttillskott. Så jag ska nu testa Rosenrot Plus från Healthwell. Vad är Rosenrot? Det är tabletter som innehåller dels då rosenrotextrakt och pantotensyra (Vitamin B5 i vanlig mun) vilket hjälper kroppen att upprätthålla normal mental prestation samt att minska trötthet och utmattning. Det spännande är att Rosenrot växer i svenska fjällen och har långa traditioner bakom sig som tillskott och växten har blivit ett populärt föremål för forskningen. Viktigt att notera är att Rosenrot kan tas som en engångsdos men vill du ha en långvarig positiv verkan mot stress m.m. så ska du äta den enligt den rekommenderade dosen! Gällande träning exempelvis vid långdistanslöpning så har Rosenrot visa sig minska muskelslitaget.

Vad tror ni? Har ni testat Rosenrot? 

Torsdag: Regn och kallt.

 
Hallå!
 
Jag sov så dåligt inatt, han ovanför skrek och slog på möblerna igen, håll ut Elin, bara ett par veckor kvar tills han flyttar! Igår hade vi i alla fall mysigt julpyssel jag och Daniel. Vi klädde granen och lyssnade på julmusik, sedan byggde vi ett pepparkakshus och hade Lucia fika med tända ljus! Nu ska jag hänga upp dom nya mörkblå sammetsgardinerna i sovrummet och sedan steka lite proteinpannakakor innan jag sätter igång och plugga!
 
Ikväll ska jag och pappa åka iväg och köpa lite julklappar och kanske ta en fika någonstans! Imorgon kommer Anna och Albert förbi en snabbis och hämtar barnens julklappar vi köpt. På lördag ska vi pyssla hos Daniels mamma och på söndag ska vi till mamma och pappa och baka pepparkakor! Fullspäckade dagar med andra ord! 
 
Vad gör ni i helgen?