ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Snob Duck tvålar.

INLÄGGET ÄR I SAMARBETE MED SNOB DUCK TVÅLAR & GLAMAZON.SE ]

Tvålar från Snob Duck

Har fått nys om ett nytt (i alla fall för mig) märke på rengöringsfronten när det kommer till skönhet. Vad är då storyn bakom Snob Duck? Allting började med att personen bakom företaget var på väg till jobbet och det var inte första gången hen blev nästintill jagad av ett gäng macho ankor, dom skrek och sprang efter, nu var det pay back time. Hen är vegetarian och älskar djur, inklusive dessa något speciella ankor. Hen beslutade sig för att göra dom kända, hen satte på en trevlig fluga, fräschade upp dom men sparade ankornas speciella och elaka utseende och började sprida nyheten. Snob Duck tvålarna hade uppstått, dom är 100% handgjorda i Grekland. Tvålarna kommer i så många dofter som du kanske saknat i Sverige, dom säljs hos Glamazon.se och några dofter jag är extra sugen på att testa är apelsin, melon och fikon.

Alla tvålar är klassiska allt-i-ett tvålar och är anpassade för hud och hår, på Glamazon finns just nu två tvålar som är anpassade för hud, hår och skägg och rakning i ett. Dofterna på dessa tvålar är mandelmjölk samt sandelträ & bomull. Dessa två kostar 109 kronor styck och de övriga tvålarna kostar 99 kronor styck.

Den här söta lilla burken går loss för 119 kronor och den innehåller 30 stycken tunt, tunt hyvlade skivor av allt-i-ett tvålar, spännande med denna lilla burk innehåller blandade dofter. Så den är med andra ord perfekt för dig som har svårt att bestämma dig för doft. Den är milt rengörande och eliminerar bakterier men utan att torka ut huden och håret, den återfuktar huden och håret med närande oljor.

Spana in alla tvålar här!

Känner du till Snob Duck sedan tidigare? Om du har testat de vilket är din favorit doft? Eller vilken skulle du vilja testa? 

Leave a reply