ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Grå sammet och sittpuffar från AZ Design.

[ INLÄGGET ÄR I SAMARBETE MED AZ DESIGN ]

Inred din företagslokal med det senaste trenderna på marknaden:

Ska du starta eller har du nyligen startat ett företag? Behöver du ett grymt möblemang till ett riktigt bra pris? Då tycker jag att du ska sätta dig vid datorn och spana in Az Design, grymma företagsmöbler till riktigt bra priser är något som företaget har, du hittar bord till caféer eller till företagslokalen och som även passar bra till konferensanläggningar. Stolar och andra möbler finns i set och i moderna stilar, det är 100 % skräddarsytt efter dina önskemål som kund. Om jag hade haft (vilket är även en av mina många drömmar) ett café så jag hag utan tvivel inrett med mysiga hörnsoffor i en härligt grå färg med sammet som tyg.

Något som är toppen är att företaget tillhandahåller miljömärkta tyger. Hela grund idén hos Az Design är att producera och designa stoppade möbler, till 100 % utefter kundens önskemål. De ser inga begränsningar i sin design och produktion vare sig det gäller vinklar, mått och former. För ett utveckla företaget mer har de förutom sitt egna koncept ”100 % skräddarsytt” även ett stort utbud av andra märken i liknande kategorier på marknaden, detta för att förenkla beställningen för kunden och göra det möjligt att förhoppningsvis kunna handla hela uppsättningen med möbler från just Az Design.

Så med en mysig soffa i gråt sammet, några sittpuffar med djupt nedsydda knappar och ett grymt svart bord i trä så behövs bara några detaljer för att göra lokalen komplett!

Vad tror ni? Hur har ni inrett det på era kontor/hemmakontor? Jag försöker ju få in lite mer inspiration och härlig inredning i bloggen så jag är så nyfiken på hur det ser ut hos er! 

Dela gärna med er av idéer och tips i kommentarsfältet! 

Leave a reply