ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Fira skäggets dag den 2 september!

 
INLÄGGET ÄR I SAMARBETE MED GLAMAZON.SE ]

Skönhet för män:

I samarbete med Glamazon.se tänkte jag faktiskt sätta igång och tipsa om lite manlig hudvård här i bloggen och vi börjar med att vi snart firar skäggets dag! Detta gör vi den 2 september!  Passande då mannen här hemma har skägg så även han kan ta del av mina tips kring skäggvård här.

Tips 1:

Först och främst tänkte jag tipsa på bra tvätt för er skäggnissar där ute, vi börjar med schampo och balsam från Benjamin Barber, kittet kostar 329 kronor. Som då är en uppsättning av ett vårdande och rengörande schampo och balsam för skägget. Det ger lyster och har en härlig maskulin doft.

Tips 2:

Nu ska skägget vårdas ännu mer med Nõberu of Sweden heavy beard oil med en doft av Sandelträ, finns även fler dofter på Glamazons hemsida. Denna olja passar dig med mycket och grov skäggväxt, tänkte tipsa om denna till min man också som har rätt grovt skägg. Denna olja skyddar och vårdar skägget men även huden under skägget. Grymt ju då det motverkar klåda och irritation, eller vad tycker ni? Det är en kallpressad olja som därför passar bättre under det kommande kallare halvåret då skägget men även huden då, som känt sedan tidigare, har en tendens till att bli torrare under detta halvår. Storleken är 60ml och kostar 279 kronor.

Tips 3:

Från samma märke som oljan tipsar jag om märkets beard balm, jag har valt att tipsa om samma doft som på oljan (sandelträ) för det är ju precis som med parfymer att en body lotion efter duschen plus en applicerad parfym på det gör att doften förlängs och håller bättre. Detta balm skyddar håret mot yttre påfrestningar samt slitage. Något som är superbra med detta balm är att det gör att ansiktshåret ser tjockare ut efter redan en applicering vilket gör att det ser fylligare ut. Detta då balmet skyddar samt binder luft. Produkten fungerar även super för dig som har lite tunnare och mer lätthanterliga hårstrån, du använder då produkten som en stylingprodukt. Priset för denna produkt är 249 kronor.

Skäggvård inför skäggets dag finner du här! 

Ska ni fira skäggets dag? Får karln en liten present kankse? Eller pappa? Eller bästa vännen? 

Leave a reply