ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Bulldog: Serien Oil Control.

[ INLÄGGET ÄR I SAMARBETE MED GLAMAZON.SE ]

Det har blivit mycket nyheter på skönhetsfronten för kvinnor här i bloggen på sistone, det är ju främst en blogg med kvinnlig skönhet men jag tycker att det är viktigt att lyfta fram produkter för män också då det inte är enbart töser som kikar in här hos mig!

Bulldog är ett för många känt märke inom skönhet och de erbjuder hudvårdsprodukter som är speciellt framtagna för män. Märket har tagit fram dessa produkter för att optimera din hudvårdsrutin, de gör gott vid rengöring, rakning och återfuktning och ger ett strålande resultat. Produkter finns i olika serier, för normal, torr eller oljig hy men just idag tänkte jag tipsa om den nyligen lanserade serien för fet och glansig hy. Anledningen till att jag tipsar om denna är för att jag tidigare tipsat om en liknande serie för kvinnor som även den var mot fet hy och med punkbehandling av finnar.

Något jag lärt mig genom att arbeta med Bulldogs serie är att ”tydligen” (vilket jag faktiskt inte hade någon som helst absolut aning om tidigare) så ska man tydligen om man lider av problemet med fet hy använda produkter som är milda och vårdande och undvika att överstimulera produktionen av sebum. Många tror säkert, inklusive jag, att man ska rengöra, återfukta och arbeta med produkter som tar bort överskottet av talg i hyn men så är det tydligen inte.

Den här Oil Control serien innehåller fem olika produkter för olika typer av rengöring och behandling av fet och oljig hy. Vi börjar med ansiktstvätten som är antibakteriell och utan att ta bort hudens egna naturliga oljor så rengör denna tvätt på djupet, huden får mer lyster och ansiktet känns rent och fräscht! Den går loss för 109 kronor. Serien består även av en skrubb som mjukt peelar bort döda hudceller och även rengör porerna, 109 kronor för även denna. För extra rengöring, prova ansiktsmasken i denna serie, den innehåller enbär och trollhassel som förutom att minska porstorleken även minskar rodnad och har massa andra bra egenskaper! Blemish targeter punktbehandlar finnar och tilltäppta porer, control moisturiser återfuktar huden och är oljebaserad, de tre senast nämda produkterna kostar 149 kronor styck!

Läs mer om Oil Control serien och vad den kan göra för just din hy här!
Leave a reply