ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Dags att ta tag i träningen.

 
Bild: Buzzfeed.

[ INLÄGGET ÄR I SAMARBETE MED SPORTSMART ]

Jag är i ett stort behov av nya spring/promenadskor, så jag tänkte testa scholl new sprinter som bygger på den kända biomechanics-teknologin. Eftersom jag pronerar så är denna sko perfekt, den rätar upp foten och förhindrar pronation och ger samtidigt ett väldigt bra stöd för hålfoten. Jag behöver en sko som är stabil och sitter på bra men som ändå är lätt att röra sig i, stabiliteten behöver jag då jag har svaga vrister och mycket överrörlighet och jag tycker skor är viktigt.

Men för att detta ens ska vara möjlighet då jag har överrörlighet i lederna behöver jag ha ett ordentligt knäskydd, jag har ett som jag knäpper på under ena knäskålen men jag känner att jag behöver ett ordentligt knäskydd. Jag har testat knäskydd basic som ger både stöd, värme och kompression. Det är tunt och erbjuder väldigt mycket elasticitet. Det har känts som att mitt knä inte bär när jag böjer det efter träning, eller går i trappor men med detta kydd känner jag inte av detta problem längre, är så nöjd!

Har ni tips på bra produkter för att förebygga skador och lindra problem vid träning?

Dagens tips: Victorian Candles.

Idag vill jag tipsa om ett grymt erbjudande som finns på Åhléns just nu, det är ett set med sex stycken doftljus i serien marble från Victorian Candles. Vi har: Blue Reef - En spegelblank ljuskopp i guld med en marmoretikett. Med en söt doft av ananas med inslag av lotusblommor. Whipped Vanilla & Rose - En spegelblank ljuskopp i guld med marmoretikett. En fantastisk doft av vanilj med toner av rosor. Jungle Gala - En spegelblank ljuskopp i guld med en marmoretikett. En doft av bärnsten med inslag av pion. Magnolia - En spegelblank ljuskopp i guld med en marmoretikett. Med en doft av magnoliablommor.
Mandarin & Sandalwood - En spegelblank ljuskopp i guld med marmoretikett. Med en typisk doft av sandelträ och inslag av mandarin. Silver Rain - En spegelblank ljuskopp i guld med marmoretikett. En blommig doft med en touch av nytvättad bomull. Total brinntid: 45h
 
299:- (499:-)
Erbjudandet gäller 23/8-24/10
*Information Åhléns.se
 

Regnig onsdag.

 
Bild: wehartit.com
 
Tänk om man kunde ha det såhär organiserat när man jobbade/pluggade hemma? Kom nästan precis innanför dörren i alla fall, var i Högdalen och handlade lite toalettpapper och annat tråkigt, haha! Sitter och jobbar lite nu och ska snart ta en paus och sedan plugga resten av dagen, vad gör ni idag? Gör ni något roligare kanske?