ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Elizabeth Arden: Advanced Ceramide Capsules.

 
Elizabeth Arden har sedan 1990 varit etablerad på skönhetsmarknaden, det var även under 1990 som varumärket startade en hudvårdsrevolution med utvecklingen av en vetenskapligt framtagen ceramidformel som nu finns i ett unikt kapselformat. Nu introducerar de nästa generations kapslar: Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum. Den här är kliniskt och dermatologiskt testade formeln stärker hudens reparerande barriärfunktion ökar återfuktningen på hudytan och minskar synliga linjer och rynkor.
 
En kombination av nya ingredienser och högre nivåer av befintliga ingredienser arbetar effektivt för att fylla på viktiga och naturligt förekommande lipider samtidigt som den stöttar hudens naturliga förnyelseprocess - resultatet är en synligt fastare och mjukare hud med en mer hälsoam utstrålning.
 
Dessa serumkapslar kommer i tre storlekar:
90 stycken/1240kr
60 stycken/970kr
30 stycken/510kr
 
Finns nu i butik, är det något du är intresserad av att testa? Eller har testat?
Dela med dig i kommentarsfältet nedan! 
 
*Sponsrat inlägg
 

Mannen i mitt liv.

 
Han är så himla bra. Han är bäst. Han gör allt och lite till. Han är alltid där. Han är alltid redo. Han är min andra halva. Han är min pusselbit. Han är början på min egna lilla familj. Han är början på något bra. Han är den som jag sa ja till. Han är den jag ska dela resten av mitt liv med. Han är allt.
 
Han är den jag kommer älska till jorden går under.

Pink spring inspiration.

 
Jag är lite smått kär i mina nya ballerina i rosa mockaimitation med rosetter på, ett lavendel eller ja, kanske mer gammelrosa nagellack från Ciaté, en primer som gör susen för porerna och min kära kalender från junqiue. Jag älskar att det är så mycket rosa, blått och pastelligt i vår, har köpt en pastellblå jacka med gulddetaljer och en gammelrosa axelremsväska som borde komma nu i veckan, hoppas att snön försvinner och inte kommer tillbaka något mer för nu vill jag ha sol och balkonghäng! 
 
Eller hur? Mer sol åt folket!