Personlig tränare online.

 

Hos private training online kan du boka tid för ett online möte med en personlig tränare, vilket gör det smidigt för dig som klient oavsett om du vill träna hemma, ute eller gå till ett gym. Du kan ha kontakt med din personliga tränare hemifrån. Du får kost- och träningsscheman baserat på dina önskemål och träningserfarenheter. Du får regelbundna uppföljningar och nya schemat varje månad. Hur kommunicerar du med din PT? Jo, det gör du genom en app men du har även dina scheman för kost och träning på din mejl för att lättare komma åt dem!

Kost- och träningsschemana följer din utveckling och nya vikt för varje månad för att optimera ditt resultat och för att effektivt och hälsosamt nå ditt mål.  Du kan ställa frågor till den PT direkt i appen och med varje övning i träningsprogrammet följer det med videoinstruktioner! Det låter suveränt tycker jag, många kanske behöver en PT om de inte har någon att få med sig till gymmet eller ut i löpspåret, då kan din online PT verka som support och motivation när du kanske inte har den till 200 % själv men ändå vill genomföra en förändring av din livsstil!

 Via din PT får du förutom schema för träning, schema med hur många kalorier du ska få i dig per dag samt att du i denna app kan välja bland, protein, fett och kolhydratskällor för att få i dig rätt resultat. Du kan även koppla samman denna app med en annan välkänd app inom kost, träning och hälsa.

Nå ditt resultat tillsammans med private training online, registrera dig idag och få rabatt, 3 månaders medlemskap för 990 SEK (ord. pris: 1485 SEK) eller ett 6 månaders medlemskap för endast 1495 SEK (ord. pris: 2970 SEK). 

*Sponsrat inlägg

Leave a reply