ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

No7: Early Defence.

 
Något spännande och vårigt på skönhetsmarknaden är No7 nya serie Early Defence som började säljas i februari på utvalda Apotek hjärtat. Early Defence är en effektiv hudvårdsserie som är speciellt framtagen för att vårda en yngre hudtyp och med fokus på effektiva och vårdande intredienser. Serien består av en dag- och en nattkräm samt en ögonkräm som är perfekt för en hudtyp mellan 20-35 år som vill förebygga tidiga tecken på åldrande.
 
Jag vill testa denna serie ordentligt då jag anser mig själv vara en icke helt slät 25 åring, visserligen har jag alltid haft rynkor i pannan, men inte så synliga (dock under vintertid - torrhetslinjer) linjer under ögonen så ska det bli spännande att testa denna serie! 
 
Serien har en double teknologi och innehåller ginseng och mullbär som är rika på polyfenoler som effektivt motverkar superoxider som bildas i huden vid ezponering av föroreningar och sol. En annan ingrediens är vitamin C som ger lyster och stimulerar kollagensyntesen samt verkar skyddande mot skador från fria radikaler. Ytterliggare en vitamin, nämligen E, är en annan del i formulan som skyddar mot fria radikaler som uppkommer av UVA-exponering samt vitamin A. Andra viktiga ingredienser är rispeptider och alfalfa som stimulerar hudens produktion av elastin för att bibehålla hudens soänst och elasticitet.
*Pressutskick
Leave a reply