ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

L´oréal: Glam Bronze Cushion De Soleil.

 
Glam bronze cushion de soleil är en bronzer i en "cushion". Den kommer i en limiterad upplaga och har en ultralätt formula. Den ger en bronzig finish och en fräsch lyster samt verkar återfuktande. Jag gillar den skarpt då applikatorn som medföljer "kudden" gör bronzern lätt att applicera och den är byggbar för önskat resultat.
 
 
Vad som även är grymt med denna bronzer är att den känns mer hygienisk än annan makeup, med mjuk och krämig formula, är att "kudden" ligger i ett eget uppfällbart fack, så ett stort plus för detta samt att den har en inbyggt spegel! 
 
Priset är 100kr och den är som sagt en limited edition så spring och köp om du vill lysa ikapp med vårsolen!
*Pressutskick

No7: Early Defence.

 
Något spännande och vårigt på skönhetsmarknaden är No7 nya serie Early Defence som började säljas i februari på utvalda Apotek hjärtat. Early Defence är en effektiv hudvårdsserie som är speciellt framtagen för att vårda en yngre hudtyp och med fokus på effektiva och vårdande intredienser. Serien består av en dag- och en nattkräm samt en ögonkräm som är perfekt för en hudtyp mellan 20-35 år som vill förebygga tidiga tecken på åldrande.
 
Jag vill testa denna serie ordentligt då jag anser mig själv vara en icke helt slät 25 åring, visserligen har jag alltid haft rynkor i pannan, men inte så synliga (dock under vintertid - torrhetslinjer) linjer under ögonen så ska det bli spännande att testa denna serie! 
 
Serien har en double teknologi och innehåller ginseng och mullbär som är rika på polyfenoler som effektivt motverkar superoxider som bildas i huden vid ezponering av föroreningar och sol. En annan ingrediens är vitamin C som ger lyster och stimulerar kollagensyntesen samt verkar skyddande mot skador från fria radikaler. Ytterliggare en vitamin, nämligen E, är en annan del i formulan som skyddar mot fria radikaler som uppkommer av UVA-exponering samt vitamin A. Andra viktiga ingredienser är rispeptider och alfalfa som stimulerar hudens produktion av elastin för att bibehålla hudens soänst och elasticitet.
*Pressutskick

Maybelline: FIT me matte & poreless foundation.

 
Maybelline FIT me matte & poreless foundations kommer i sex nyanser, jag har överdrivit färgen i bilden ovan för att ni lättare ska få se det äkta färgerna på foundation då bilder har en tendens att vara missvisande vad gäller färger när det gäller smink! Dessa foundations ger en naturlig och matt finish och låter hyn lysa igenom. Täckningen är normal och formulan är lättapplicerad samt att de absorberar glans och tar visuellt bort synligheten av porer.
 
Fit me matte & poreless foundations passar dig med normal till fet hy och kostar 129kr/styck. De lanserades i butik förra veckan så spring och köp! 
*Pressutskick