No7: Protect & perfect serum.

 
Det här är min nya favorit i skönhetsskåpet! Det ska bli så spännande att tes under ett par veckor och se om den faktiskt håller vad den lovar, har kört en vecka än så länge och känner i alla fall att huden, speciellt runt ögonekänns extra återfuktad. Jag applicerar den under ögonen och i pannan! Jag har alltid haft linjer i pannan och under ögonen så det ska bli intressant och se om denna kan minimera dessa något!
 
På elevens hemsida kan man läsa följande: No7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum är bevisat att återställa hudens struktur och utseende. Oberoende visat att återställa hudens struktur, synbart förbättra djupa linjer och rynkor med upp till 50% med regelbunden användning. Den första produkten som visat att den kan återställa hudens struktur med långvarig användning. Så effektiv att andra personer kan se en betydande synliga förbättringar i din djupa linjer och rynkor.
 
TOPPBETYG I AFTONBLADETS TEST Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum har fått toppbetyg i Aftonbladets test av produkten.
 

Innehåll: 30 ml/229kr, nu endast 199kr!

 
Jag är så nyfiken på resultatet! 
 
* Pressutskick
Leave a reply