ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Maria Nila: Cream Heat Spray.

 
Äntligen ett värmeskydd för oss plattångsfantaster, är det ens ett ord? Hur som helst så återuppbygger detta vårdande värmespray skadad hår. Det förebygger kluvna atoppas och skyddar självklart håret mot värme! En high five gör jag med denna kräm som samtidigt som den tillför glans så eliminerar den även friss vilket är super för mitt kära hår som inte alltid är att leka med och gör som jag vill. Spraya ett tunt lager kräm på håret innan föning och värmestyling. Colour Guard Complex skyddar håret mot UV-strålning och fria radikaler. Sulfat- och parabenfri och innehåller 100 % veganska ingredienser. Förpackningen är 100% CO2-kompenserad.
 
Jag fick den i en glossybox för ett tag sedan, äntligen lite bättre produkter i glossybox eller hur? Ett tag var det väldigt mycket epa-läppglans! Detta värmeskydd köper vi mer av va? 
 
Pris: 150ml/229kr

Sephora: Be atomic.

 
Dessa, enligt mig, alla hjärtans dag inspirerade produkter från Sephora gjorde min dag häromdagen, de luktar så himla blommigt och kärleksfullt så man blir glad i hela kroppen! Dessa tre godbitar ingår i Sephoras spring collection 2016. Våren hos Sephora innehåller kärleksfulla badprodukter, färgstarka ögonskuggor och en helt ny penselserie, samt bjuder på överraskande produktnyheter som masker för läpparna!
 
 
Kan man bli annat än glad när man ser att små minihjärtan åker runt i duschkrämen? 
 
Be Atomic Nourishing Velvet Dream
En rik och återfuktande bodylotion som gör huden mjuk och len. Tack vare den lätta formulan absorberas krämen snabbt in i huden och lämnar en härlig doft av Cotton Flower. 
Pris: 100 kr
 
Be Atomic Bubble Bath & Shower Gel
Sephoras klassiska bubble bath & shower gel har nu fått en extra dos kärlek och uppdaterats med små röda hjärtan inuti flaskan! Doftar härligt av Be Atomic-seriens doft Cotton Flower.
Pris: 70 kr
 
Be Atomic Bath Confetti
Be Atomic Bath Confetti gör badstunden till en romantisk upplevelse! Detta väldoftande konfetti består av ett dussintal små röda hjärtan som löses upp i vatten och sprider en romantisk känsla.
Pris: 50 kr
 
Hur underbart är inte detta? Perfekta som en alla hjärtans dag present till någon du tycker om! 
* Pressutskick

No7: Protect & perfect serum.

 
Det här är min nya favorit i skönhetsskåpet! Det ska bli så spännande att tes under ett par veckor och se om den faktiskt håller vad den lovar, har kört en vecka än så länge och känner i alla fall att huden, speciellt runt ögonekänns extra återfuktad. Jag applicerar den under ögonen och i pannan! Jag har alltid haft linjer i pannan och under ögonen så det ska bli intressant och se om denna kan minimera dessa något!
 
På elevens hemsida kan man läsa följande: No7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum är bevisat att återställa hudens struktur och utseende. Oberoende visat att återställa hudens struktur, synbart förbättra djupa linjer och rynkor med upp till 50% med regelbunden användning. Den första produkten som visat att den kan återställa hudens struktur med långvarig användning. Så effektiv att andra personer kan se en betydande synliga förbättringar i din djupa linjer och rynkor.
 
TOPPBETYG I AFTONBLADETS TEST Boots No7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum har fått toppbetyg i Aftonbladets test av produkten.
 

Innehåll: 30 ml/229kr, nu endast 199kr!

 
Jag är så nyfiken på resultatet! 
 
* Pressutskick