ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

TBS: British Rose lanseras imorgon.

 
The Body Shops senaste kollektion British Rose lanseras i butik och på nätet imorgon och är en undervar britisk tolkning av en klassisk kvinnlig ikon. Rosorna har odlats på en gård som belönats för sin miljövänlighet och är belägen i hjärtat av den brittiska landsbyggden. Rosorna plockas för hand, lufttorkas och lakas ur på plats i friskt bergsvatten. Denna försiktiga extrationsprovess är vad som slapar den helt exceptionella rosessensen till produkterna i kollektionen. 
 
Exfolieraren i kollektionen är skrubben i en ljuvlig gelkonsistens med äkta rosenplad. Den smälter över huden och tar milt fram en lenare och fräschare hud. 250ml/225kr.
 
Lyster får du genom instant glow body essence som har en ultralätt konsistens och upp till 24 timmars fuktighetsbevaring och transformerar flåmig hud till en härlig lyster. Huden blir dessutom mjuk, len och rosenbladsfräsch. 250ml/225kr.
 
Blombladsmjuk hud får du med instant glow body butter som även den återfuktar huden under 24 timmar och gör den sammetslen. Det är ett krämigt body butter som känns lätt men som ändå är kraftigt fuktighetsbevarande. Den är perfekt för normal till torr hud, den doftar lätt och tar fram hudens naturliga lyster. 200ml/185kr.
 
Något blommigt passar väl bra till våren, eller hur? 
*Pressutskick

Isländska Sóley Organics GLÓey.

 
Förbered huden för vår och solsken med en djuprengöring! Sóley Organics GLÓey, an- siktsskrubb, och steinEY, mineralmask, gör rent huden från orenheter och lämnar den fräsch och len! 

GLÓey - ansiktsskrubben vars namn betyder evig glöd på isländska! GLÓey tar skonsamt bort döda hudceller, främjar hudens förnyelse samtidigt som den stimulerar sinnena med en fräsch doft av pepparmynta. Denna djuprengörande men närande peeling ger huden lyster, reducerar ålderstecken och underlättar upptagningen av näring och fukt. Huvudingredienserna består bl.a. av krossa- de olivkärnor, en uppfriskande mängd pepparmynta och handplockade vilda isländska örter. 60ml rek. pris 315:-.

steinEY - lermasken vars namn betyder glödande sten på isländska. Reglerar och balanserar huden, stimulerar cellernas ämnesomsättning, stärker vävnader och reducerar ålderstecken. Den mineralrika ansiktsmasken avlägsnar döda hudceller, gifter och föroreningar, som sedan underlättar absorptionen av näring och fukt. steinEYs nyckelingrediens är mineralrik vulkaniska lera från Eyjafjal- lajökull och handplockad vild isländsk björk som ger näring och främjar hudens naturliga balans. 60ml rek. pris 315:-. 

 
 
Jag älskar verkligen skrubben, den doftar underbart och fräscht och jag rekomenderar den starkt, ikväll ska jag testa masken! 
*Pressutskick

Nyheter från Nivea.

 
Den enda deodoranten med ingredienser från Nivea creme, därmed är doften bekant och mjuk.
Ett sött litet paket från Nivea trillade ner i brevlådan förra veckan och innehöll anti-perspirant protect & care roll-on och deo-spray! Dom doftar unerbart och håller hela dagen, upp till 48h har jag inte märkt av då jag duschar varje dag och därmed applicerar den igen, haha! 
 
* Den ger ett högeffektivt skydd i upp till 48h.
* Den vårdar huden under armarna.
 
 
*Pressutskick