ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Weleda från makeover.

Det ekologiska och naturliga har blivit ett allt vanligare val vad gäller hudvård, därför vill jag tipsa om två toppen produkter för rengöring och återfuktning från makeover.se. Produkter med 100% naturliga ingredienser är oftast bland de dyrare på skönhetsmarknaden och något annat som jag även tycker är otroligt viktigt när det gäller det naturliga valet vid skönhetsprodukter är att de inte är testade på djur vilket produkter från makeover.se inte är! 
 
Först ut är Almond Soothing Cleansing Lotion från Weleda, som är ne extra mild rengöringslotion med ingredienser som ekologisk mandelolja och plommonkärnolja som tillsammans avlägsnar orenheter och makeup utan att rubba hudens naturliga balans. Den går loss för 113kr.

För att följa upp rengöringen appliceras sedan Almond Soothing Facial Cream vilket passar oss med känslig och torr hy väldigt bra. Den innehåller samma verkande ingredienser av oljor som rengöringen och hjälper till att bevara hudens fukt och verkar för att ge ett naturligt skydd. Denna fuktighetsbevarare kostar 154kr. 

 Köp naturlig och ekologisk hudvård på Makeover.

Facebook: https://www.facebook.com/makeover.se

*I samarbete med makeover.se
Leave a reply