ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Voluspa: Smells like heaven.

 
Här kan vi skymta en del av min Voluspa samling, det är saijo persimmon, mandarino cannela och prosecco bellini i bilden! Doftpinnarna har jag inte öppnat än då jag har en annan doft i rummet som sprids just nu! Jag älskar kvaliteten på dessa ljus och att doften håller så länge oavsett om ljuset är tänt eller inte! 
 
Vilken är din favorit doft när det kommer till Voluspa? 
Dessa hittar du på Nordicfeel.se.
*Pressutskick

TBS: Piñita Colada limited edition.

 
Den 31 maj sälpps äntligen årets sommar lansering från The Body shop, i år med den spännande doften Piñita Colada, serien är en limited edition, så skynda er ut och få tag i denna härliga serie! Doften är en kombination av ananas och kokosnöt och produkterna är sprängfyllda med fräsch fruktighet. Serien innehåller törstsläckare för hyn och hudpolerande sommarkärlek! 
 
 
För att tvätta bort alla solkrämer från sommarens varma dagar kan du starta med Piñita Colada Body Wash, arbeta upp ett svalkande lödder och skölj av dig oljor, krämer och sommarens hetta, det kan du göra för 85kr/250ml. I serien också finns Piñita Colada Exfoliating Cream Body Scrub med äkta riven kokosnöt som exfolierar huden varsamt för en mjuk och len känsla som är redo för den tropiska sommaren, prisen är 225kr/250ml. Fortsättningsvis lanseras i serien Piñita Colada Body Butter som håller huden fuktighetsbevarad i 24 timmar och går loss för 185kr/200ml. När solbrännan har lagt sig kan det var skönt att svalka sig, gör det med Piñita Colada Body Sorbet som svalkar huden med en skön ocg lätt fuktighetsbevarande sorbet, priset är 165kr/250ml.
 
Jag tycker verkligen om denna serie och älskar doften! 
 
Lanseras i butik och på online 31 maj.
*Pressutskick

Weleda från makeover.

Det ekologiska och naturliga har blivit ett allt vanligare val vad gäller hudvård, därför vill jag tipsa om två toppen produkter för rengöring och återfuktning från makeover.se. Produkter med 100% naturliga ingredienser är oftast bland de dyrare på skönhetsmarknaden och något annat som jag även tycker är otroligt viktigt när det gäller det naturliga valet vid skönhetsprodukter är att de inte är testade på djur vilket produkter från makeover.se inte är! 
 
Först ut är Almond Soothing Cleansing Lotion från Weleda, som är ne extra mild rengöringslotion med ingredienser som ekologisk mandelolja och plommonkärnolja som tillsammans avlägsnar orenheter och makeup utan att rubba hudens naturliga balans. Den går loss för 113kr.

För att följa upp rengöringen appliceras sedan Almond Soothing Facial Cream vilket passar oss med känslig och torr hy väldigt bra. Den innehåller samma verkande ingredienser av oljor som rengöringen och hjälper till att bevara hudens fukt och verkar för att ge ett naturligt skydd. Denna fuktighetsbevarare kostar 154kr. 

 Köp naturlig och ekologisk hudvård på Makeover.

Facebook: https://www.facebook.com/makeover.se

*I samarbete med makeover.se