ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Hemtenta och kaffe.

 
Hallå där,
 
Sitter och skriver på min hemtenta, så otroligt tråkigt och vill bli klar idag så jag kan fokusera på en annan tenta, haha, skadad av skolarbete? Svar, ja! Jag är i alla fall så nöjd med min nya dator även om det sved att dra kortet i butik, har suktat efter en Macbook pro retina ett bra tag och nu är den äntligen min! Något annat som är kul är att jag snart flyttar över min blogg till en helt underbart snygg design hos wordpress, nytt domännamn blir det också!
 
Är ni nyfikna? 1.gif

Redken: Frizz Dismiss.

 
Den främsta angelägenheten gällande kvinnor och deras hår är - frizz! Till undsättning kommer nu Redken med ett nytt sätt att kontrollera frizz på alla hårtyper och i alla lägen av fuktnivåer. Nya serien Frizz Dismiss erbjuder fantastiska resultat. 150 kvinnor testade Frizz Dismiss och 3 av 4 är eniga om att de funnit sin lösning för att motverka frizz.
 
Nya Frizz Dismiss erbjuder den allra största Frizz Protection Factor (FPF): 3 nivåer av frissreduktion och och fuktskydd som tar itu med alla frissiga hårtyper - från fint till grovt hår och även för de mest besvärliga hår.
 
Shampo, balsam & mask - Förebygger mot friss och skyddar håret mot luftfuktighet. Berikad med brasiliansk Pracaxil olja. Rek. pris: 220kr, 250kr & 310kr.
FPF10 FLY-AWAY FIX - finishing sheets, rek. pris: 270kr.
FPF 20 SMOOTH FORCE - lightweight smoothing lotion spray, rek. pris: 270kr.
FPF 40 REBEL TAME - leave-in smoothing control cream, rek. pris: 270kr.
 
Redken Frizz Dismiss serien erbjuder sulfatfri rengöring och leave-in produkter med värmeskydd som även kan användas på rakpermanentat hår!  :-)
 
Get ready to dissmiss frizz like never before!
*Pressutskick

TBS: Oils Of Life.

 

OILS OF LIFE 

 
The Body Shop presenterade i september Oils Of Life™. Livet är underbart - men det är också krävande. Det är lika intensivt som det är inspirerande, lika tufft som tillfredsställande. Det här underbara livet som vi upplever varje dag kan slita på huden och göra att vi behöver lite hjälp att få fram hudens lyster igen. Sträck dig då efter Oils of Life™, en daglig hudvårdsserie som friskar upp huden, vårdar och mjukgör, tar fram lystern och dämpar hudens tecken på åldrande.
 

Kraften finns i fröoljorna. The Body Shop tror att när du vill att din hud ska se underbar och uppfriskad ut så finns det ett svar: den fantastiska kraften från all världens fröoljor. Varje produkt i den här nya superserien innehåller en expertblandning av tre fantastiska fröoljor, kända för sina förmågor att vårda och friska upp huden. 

 

Rena livsextrakt för din hud
Frön är det som skänker livet till en ny växt. De innehåller allt som behövs, vilket gör fröoljor till en av jordens mest koncentrerade källorna av essentiella näringsämnen. Eftersom The Body Shop kallpressar alla sina oljor behåller de alla näringsämnen och egenskaper - och effekten på huden.

The Body Shops trio av naturliga fröoljor i Oils of Life™ är:

  • Fröolja av svartkummin från Nildalen i Egypten – känd för sina höga halter av antioxidanter
  • Fröolja av nypon från kullarna kring Anderna i Chile – rik på omega 3 och 6
  • Fröolja av kamelia från de ständigt gröna träden i Kina – naturligt rik på näringsrika oljesyror
Oils of Life™ lanseras den 22 september och består av:
- Oils of Life™ Intensely Revitalising Essence Lotion (160 ml / 225 kr)
- Oils of LIfe™ Intensely Revitalising Facial Oil (30 ml / 450 kr)
- Oils of Life™ Intensely Revitalising Gel Cream (50 ml / 375 kr)
- Oils of Life™ Intensely Revitalising Cream (50 ml / 375 kr)
- Twin-Ball Revitalising Facial Massager 175 kr
 

Spännande serie tycker jag, vad tycker ni?  :-)
*Pressutskick