No7: Colorful makeup.

 
I veckan kom ett härligt paket med makeup från No7 som vill inspirerar kvinnor till att uttrycka sig med färg i sin makeup! No7 vill bryta normerna kring vår uppfattning om olika kulörer och uppmintra till att våga använda mer färg och därmed inspirera kvinnor till att vara kreativa och uttrycka sin personlighet med makeup på sitt eget individuella sätt, hur bra låter inte det? 
 
No7 Stay Perfect Foundation, 199kr
Finns i åtta nyanser och är en återfuktande foundation med SPF 15 som ger ett naturligt resultat med fin lyster. En perfekt bas för makeup som håller hela dagen och nu med sex nya nyanser. Passar alla hudyuper, hypoallergen och fri från parfym.
Nyanserna är Calico, Cool Vanilla, de sex nya nyanserna är Warm Ivory, Warm beige, Beige, Cool Beige, Deeply Beige och Wheat.
 
No7 Stay Perfect Shade and Define, 119kr
En krämig ögonskugga och eyeliner i ett. Den Mjuka krämiga ögonskuggspennan är lätt att applicera och ger ett mjukt skimmer som håller länge. Med pennspetsen kan man lägga en tunnare, mer definierad linje längs övre eller undre fransraden likt en eyeliner. Ett stort plus för att det i pennans ände finns en inbyggd väsare-
Nyanserna är Pink pearl, Cool Mink, Glistening Ray och Gunmetal Grey.
 
No7 Beautiful Eyebrow Sculpting Pencil, 109kr
En ögonbrynspenna som är perfekt för att definera och styla ögonbrynen i ett kick. Pennan har en snedställd spets som gör det möjligt att göra tunna, breda, lätta eller skarpa drag. Spetsen är mjuk och gör det enkelt att applicera färgen som kan byggas i lager för önskad effekt. I andra änden av pennan finns en inbyggt fiberborsta för att forma brynen.
Nyanserna är Blond och Brown.
 
No7 Stay Perfect Amazing Eyes Pencil, 99kr
Ögonpenna med förbättrad och mjukare formula. Den ramar in, definierar ögonen och ger intensiv färg med ett långvarigt resultat.
Nyanserna är Black, Brown och Charocal Grey.
 
No7 Precision Lips Pencil, 99kr
Läppenna med en uppdaterad formula och med nya nyanser. Läppennan är mjuk och definierar läpparna och håller läppstiftet på plats. Den nya formulan gör den enkel att applicera och ger ett hållbart resultat. Pennan har en inbyggd väsare!
Nyanserna är Rasberry, Red, Nude och Soft Blush.
 
Är du sugen på någon av dessa makeup godibitar?  
*Pressutskick
Leave a reply