ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Palmolive: Aroma Sensations.

 
En ny serie från Palmolive lanseras inför den kommande sommaren! Det är en härlig serie dushgels som går under namnet Aroma Sensations och innehåller sex uppfriskande nyheter, där doft och färg samspelar för att påverka ditt humör - allt föra att skapa unika upplevelser! :-)
 
 

- PALMOLIVE AROMA SENSATIONS -

 

Tänk om man varje morgon kunde välja humör precis som man väljer kläder? Utifrån denna tanke har Palmolive tagit fram sex nya duschgels, med unika dofter och specifika egenskaper, för att skapa en duschgel för varje tillfälle. Med namnen Feel Glamorous, So Relaxed, Feel Good, So Dynamic, So Vibrant och Feel The Massage erbjuder Aroma Sensations en duschgel för varje stund - från den stressiga morgonduschen till det mysiga kvällsbadet hemma.

 

Samtliga produkter i Aroma Sensations-serien är utvecklade med kraftfulla naturliga ingredienser. Då varje duschgel även har en exklusiv unik doft skapar detta en himmelsk upplevelse för huden - en aromatisk sensation! :-)

 

Först ut i denna härligt färgstarka serie är Feel Glamorous. Detta är en mjukt exfolierande duschskrubb som innehåller härligt doftande extrakt från björnbär och bourbon vanilj samt är berikad med vårdande drakfrukt. Den lätta peelingeffekten behandlar varsamt huden och blir därför ett skönt inslag i den vardagliga hudvårdsrutinen. So Relaxed är en aromatisk duschkräm med eteriska oljor av lavendel och Ylang Ylang. Formulan innehåller även kryddiga inslag av kardemumma, vilket ger en doft som verkar lugnande för både kropp och själ. Den kombinerade duchgelen och duscholjan Feel Good ger en otroligt mjuk, återfuktad och strålande hud. Formulans innehåll av eterisk neroliolja, frangipaniblomma och mango skapar en upplyftande doft som lämpar sig för alla härliga duschstunder. 

 

Den uppiggande duschgelen So Dynamic är den perfekta energigivaren efter ett hårt träningspass. Formulan innehåller både Verbena, apelsinblomma och eterisk olja av mandarin, vilket har en svalkande effekt på huden och ger en härligt fräsch doft som ger ny energi. So Vibrant en strålande pärlemorsliknande duschgel med stimulerande ingredienser så som gojibär, eterisk ingefärsolja och hibiskus. Den livliga färgen utstrålar äventyr och spontanitet och då produkten ger en pärlemorsskimrande effekt på huden är den perfekt för sommarens livliga dagar och sena nätter. Slutligen är Feel the Massage en underbar mineralskrubb med renande havssalt och lugnande Aloe Vera för att aktivera huden. Havssaltet kommer från Döda Havet och ger en peelande effekt som lämnar huden mjuk och len. Denna förnyande duschgel är perfekt för att återuppliva huden inför sommarsäsongen. 

 

Jag älskar dessa nya duschgels, favoriten är feel glamorous, den luktar så himla gott! :-)

 

PALMOLIVE AROMA SENSATIONS –
PUTS EVERY WOMAN IN JUST THE RIGHT MOOD. 

 

Palmolives skönhetsvision är att omvandla enkla personliga hygienvaror till berikande upplevelser för varje individs hälsa, självförtroende och välbefinnande.

#PALMOLIVE #AROMASENSATIONS 
 
Palmolive Aroma Sensations har ett rekommenderat pris från 27,90 sek.
 
Är du sugen på att testa? Vilken tror du blir din favorit? :-)
*Pressutskick
Comments
Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Comment posted

Jag luktade på de där häromdagen men jag minns inte vilken jag tyckte var godast..

Svar: Haha nej de finns ju många :)
Elin Cecilia - Skönhet & Hälsa

MATILDA ROSQVIST

Comment posted

Måste testa :)

Svar: Testa den rosa :)
Elin Cecilia - Skönhet & Hälsa

Matilda

Comment posted

måste testa :)

Svar: Ja den rosa speciellt :)
Elin Cecilia - Skönhet & Hälsa

oh ❥ tina . se

Comment posted

Det där måste jag ju testa!

Svar: Ja speciellt den rosa :)
Elin Cecilia - Skönhet & Hälsa

Leave a reply