ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Fredag: Inspiration.

 
Sista skolveckan nästa vecka, ska bli så skönt, det är redovisning, rapportinlämning och två tentor kvar sedan är det sommar, wei! Det ska bli så skönt att bli av med den här kursen, men fasen vad jag har lärt mig engelska, all litteratur har varit på engelska förutom statistiken, så jävla nöjd att jag fixat det på engelska, för jag är inte superbra på engelska, hade G från gymansiet i A och B så det känns rätt bra faktiskt nu! Bara två och ett halvt år kvar då, haha! :-)
 
Ska ta en lång dusch med the body shop serien virgin mojito nu som jag skrev om för ett par dagar sedan, och sedan äta godis, har pluggat så mycket idag! :-)
 
Vad gör ni ikväll? :-)

Palmolive: Aroma Sensations.

 
En ny serie från Palmolive lanseras inför den kommande sommaren! Det är en härlig serie dushgels som går under namnet Aroma Sensations och innehåller sex uppfriskande nyheter, där doft och färg samspelar för att påverka ditt humör - allt föra att skapa unika upplevelser! :-)
 
 

- PALMOLIVE AROMA SENSATIONS -

 

Tänk om man varje morgon kunde välja humör precis som man väljer kläder? Utifrån denna tanke har Palmolive tagit fram sex nya duschgels, med unika dofter och specifika egenskaper, för att skapa en duschgel för varje tillfälle. Med namnen Feel Glamorous, So Relaxed, Feel Good, So Dynamic, So Vibrant och Feel The Massage erbjuder Aroma Sensations en duschgel för varje stund - från den stressiga morgonduschen till det mysiga kvällsbadet hemma.

 

Samtliga produkter i Aroma Sensations-serien är utvecklade med kraftfulla naturliga ingredienser. Då varje duschgel även har en exklusiv unik doft skapar detta en himmelsk upplevelse för huden - en aromatisk sensation! :-)

 

Först ut i denna härligt färgstarka serie är Feel Glamorous. Detta är en mjukt exfolierande duschskrubb som innehåller härligt doftande extrakt från björnbär och bourbon vanilj samt är berikad med vårdande drakfrukt. Den lätta peelingeffekten behandlar varsamt huden och blir därför ett skönt inslag i den vardagliga hudvårdsrutinen. So Relaxed är en aromatisk duschkräm med eteriska oljor av lavendel och Ylang Ylang. Formulan innehåller även kryddiga inslag av kardemumma, vilket ger en doft som verkar lugnande för både kropp och själ. Den kombinerade duchgelen och duscholjan Feel Good ger en otroligt mjuk, återfuktad och strålande hud. Formulans innehåll av eterisk neroliolja, frangipaniblomma och mango skapar en upplyftande doft som lämpar sig för alla härliga duschstunder. 

 

Den uppiggande duschgelen So Dynamic är den perfekta energigivaren efter ett hårt träningspass. Formulan innehåller både Verbena, apelsinblomma och eterisk olja av mandarin, vilket har en svalkande effekt på huden och ger en härligt fräsch doft som ger ny energi. So Vibrant en strålande pärlemorsliknande duschgel med stimulerande ingredienser så som gojibär, eterisk ingefärsolja och hibiskus. Den livliga färgen utstrålar äventyr och spontanitet och då produkten ger en pärlemorsskimrande effekt på huden är den perfekt för sommarens livliga dagar och sena nätter. Slutligen är Feel the Massage en underbar mineralskrubb med renande havssalt och lugnande Aloe Vera för att aktivera huden. Havssaltet kommer från Döda Havet och ger en peelande effekt som lämnar huden mjuk och len. Denna förnyande duschgel är perfekt för att återuppliva huden inför sommarsäsongen. 

 

Jag älskar dessa nya duschgels, favoriten är feel glamorous, den luktar så himla gott! :-)

 

PALMOLIVE AROMA SENSATIONS –
PUTS EVERY WOMAN IN JUST THE RIGHT MOOD. 

 

Palmolives skönhetsvision är att omvandla enkla personliga hygienvaror till berikande upplevelser för varje individs hälsa, självförtroende och välbefinnande.

#PALMOLIVE #AROMASENSATIONS 
 
Palmolive Aroma Sensations har ett rekommenderat pris från 27,90 sek.
 
Är du sugen på att testa? Vilken tror du blir din favorit? :-)
*Pressutskick

13 måsten för stranden i sommar.

 

Vårda solbrännan och klä dig rätt i sommar

1. Raybans med färgat glas // 2. Trendigaste bikinin just nu - Scarlett bikini // 3. L'oréal sublime sun 20 spf // 4. L'oréal sublime sun after sun // 5. Flipflops från Tory Burch // 6. Arrow ring i guld // 7. Babylips med smaken mango pie // 8. Isadoras nagellack från beach kollektionen // 9. Se andra färger från Isadora här // 10. Mango & Passionsfrukt skrubb // 11. Malene Birger väska // 12. L'oréal elnett sleekissime spray med fuktskydd // 13. Escadas senaste doft - turqoise summer!

 
Åh, visst längtar man ännu mer nu? Älskar färgerna, dofterna, de tunna materialen, guldfärgade accessoarer till solbrännan, love it! :-)
 
Längtar ni också? :-)