ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Boots No7: Doftar underbart.

 
Dessa två sötnosar kan vara det bästa jag testat, (låter verkligen som ett köpt svar) men faktum är att dom doftar så himla gott att doften sitter verkligen kvar länge till skillnad från andra produker. Jag använder peelingen först och sedan duscholjan och huden blir verkligen bebismjuk (och så doften då, ja, jag tjatar om den). :-)
 

 

» Boots No7 Cleansing Body Polish

En kroppsscrub som ger en strålande och ren hud,genom att ta bort döda hudceller och hjälpa till att rensa porer. Huden blir fräschare och mjukare. Sweet almond oil och Rosehip oil är viktiga nödvändigheter som hjälper till att återfukta och mjuka upp huden så att den får ett hälsosamt lyster. Kläm ut en mindre mängd i händerna och massera  i cirklande rörelser. Skölj bort och torka huden torr. Använd inte scrubben på irriterad hud. Använd gärna No7 Cocooning Body Balm efteråt för att behålla hudens mjukhet längre.

Rek. pris, 129kr/200ml

 

 

» Boots No7 Luxurious Foaming Shower Oil - Det silkeslena löddret rengör varsamt, återfuktar och ger näring åt huden och får huden att kännas mjuk och återfuktad hela dagen. Argan oil, Grapeseed oil och Coconut oil ger näring och förbättrar hudens skydd mot förlorad fukt. Använd en svamp eller frottétrasa för att löddra upp oljan på blöt hud. Massera över hela kroppen för en uppfriskande återfuktande start på dagen. Skölj väl. Använd gärna No7 Pampering Dry Oil Body Spray efter för extra fukt.

Rek. pris, 139kr/200ml

 

I samma serie finns även, Boots No7 Silky Leg Oil, Boots No7 Revitalising Hand Saviour, Boots No7 Softening Foot Balm och Boots No7 Blissful Body Wash. :-)

*Pressutskick

TBS: Fuji Green Tea serie.

 
1. Exfoliating soap, 60kr/100g // 2. Bath infuser, 60kr // 3. Body wash, 85kr/250ml // 4. Body lotion, 155kr/250ml // 5. Body sorbet, 165kr/200ml // 6. Bath tea, 225kr/300g // 7. Body butter, 185kr/200ml // 8. Body scrub, 225kr/250ml
 
Ingen har väl missat TBS nya serie Fuji green tea? :-) Det gröna teet kommer från Japans centralaste delar, i området kring berget Fuji. Där har de allra finaste skotten plockats för hand för att ta plats i produkterna och vårda huden! Serien rengör huden på djupet, genom att fylla en bath infuser med bath tea och låt de hela gröna tebladen skapat ett underbart bad för hela din kropp. Huden blir ren, och hjälper dig att koppa av. Perfekt för att vada bort stressen från dagen och samtidigt bli ren och fräsch. Body scrub och exfoliating soap, även de med äkta gröna teblad och body wash rengör och fräshar upp huden. Återfukta med body sorbet, body lotion eller body butter. Serien består även av Green tea cologne - belöna din kropp med kronan på verket-doften. Fuji Green Tea Eau de Cologne har en utsökt och lätt arom som doftar citrus och frisk luft. Priser för denna är 195kr/100ml!
 
Jag är sååå sugen på att testa hela denna serie, behöver ett avkopplande och rengörande bad och hur roligt är det inte med bad te? Super kul tycker jag! :-)
 
Vad tycker ni? :-)
*Innehåller länkar

Yves rocher: Straight from nature.

 
Här ser ni sex av yves rochers nyheter, det är fokus på det naturliga och med inspiration direkt från växtriket. Det är kajal, multifunktionell beauty booster, slimmingfel, kropps lotion och läppbalsam. Inte nog med det fick jag även frön till att så ringblommor, hej våren! :-)
 
 

ÖGONPENNA, 100% Intense Kajal

Ren, djup färg med perfekt täckning. Finns i svart och just nu i 5 intensiva limited edition-nyanser. Dramatiskt skarpt eller mjukt suddat – du väljer.

Stift 2,5 g, 119kr/styck (färgerna ovan är 00 Noir carbone och 02 Vert de cobalt)

 

LYSTERBOOSTER Luminosity Reactivator

En riktigt multifunktionell beauty booster som återaktiverar hudens energiproduktion. Produkten innehåller pärlemor omsluten av vegetabiliska vaxer som ger en helt fantastisk ny ungdomlig lyster och finish. Använd den ensam eller ovanpå din vanliga dagcrème. Kan även blandas med din crème eller foundation för att ge en mer subtil lyster.

Pumpflaska 30 ml, 279kr 

 

 

SLIMMINGGEL Ultra-Concentrated Cure for Stubborn Zones

Kickstarta din figurformning med denna intensiva 7-dagarskur, som går till attack mot envisa problemområden med hjälp av effektiva y-mangostin.

Pumpflaska 15 ml, 189kr (nu endast 159kr)

 

KROPPSLOTION Repair Lotion Extra Dry Skin

En behaglig, reparerande kroppslotion med ekologiskt sheasmör som ger näring och mjukhet åt mycket torr och sträv hud. Huden blir synligt lenare och smidigare för varje dag.

Tub 150 ml, 89kr

 

LÄPPBALSAM Nourishing Lip Balm

Ett fantastiskt mjukgörande och närande läppbalsam som lindrar torra, nariga läppar. Skyddar mot väder, vind och andra yttre påfrestningar.

Tub 10 ml, 849kr (nu endast 39kr)

 

Sugen på att testa produkterna som är inspirerade från naturen? :-)

*Pressutskick