ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Aco: Rhubarb & Rasberry limited edition

 
Under våren 2015 har ACO lanserat två välgörande Limited Edition-produkter med en doft som väcker härliga sommarkänslor och minnen till liv - rabarber och nyplockade hallon. Med  en kroppslotion och duschcreme doftar du sommar hela vägen in i augusti! :-) 
 
Självklart landade detta underbara pressutskick i min bredvlåda för någon vecka sedan, och som alltid i lika vackra pressutskick varje gång, jag älskar när man känner att det ligger en tanke bakom utskicken, denna gång liksom förra utskicket från ACO, i bokform, där varje produkt har sin egen plats, helt underbart! :-) 
 
Ni kommer väl ihåg det förra utskicket? En uppfräschning har ni här » ACO firade 75 år förra året 
 
 

ACO Limited Edition Body Lotion Rhubarb & Raspberry
En lätt och sommarfräsch kroppslotion med en härlig och varm doft av rabarber och hallon. Limited Edition Body Lotion är lätt att applicera och går snabbt in i huden utan att kladda. Lotionen innehåller naturliga fuktbindare som hjälper till att bevara fuktbalansen i huden och naturliga oljor som gör huden mjuk och len. Fruktsyran i lotionen ger huden ökad lyster.

» ACO Limited Edition Body Lotion har ett rekommenderat pris på 69 kr, 200 ml.

 

ACO Limited Edition Shower Cream Rhubarb & Raspberry
En krämig och löddrande duschcreme med en fräsch och varm doft av rabarber och hallon. Den rengör skonsamt och gör huden mjuk och len. Duschcremen är även berikad med naturliga oljor som ger en härligt silkeslen efterkänsla på huden.

» ACO Limited Edition Shower Cream har ett rekommenderat pris på 49 kr, 200 ml.

 
 
 
Skonsamt, milt och effektivt är ledorden bakom ACOs produkter. På den egna forskningsenheten genomförs rigorösa kvalitetssäkringar genom noggranna studier och säkerhetsdokumentationer. Tack vare detta har man utvecklat en unik närhet till den nordiska konsumenten, vars hy även ligger till grund för produkternas sammansättning och utformning. 
 
 
 
Kan ni förstå hur underbart somrigt dessa doftar? :-)
Jag säger bara - Spring och köp!
*Pressutskick
Leave a reply