ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

Hope Design nyöppning.

 
Efter 4 år kände vi att det var dags för en uppfräschning och en nyöppning, vi har utvecklat butiken och fler betalmöjligheter är nu tillgängliga för er i kassan, allt detta är tack vare er som kunder som har gjort detta möjligt! :-)
 
KAMPANJER I JUNI

» Blackhead remover mask 179 SEK 129 SEK

» Roses Jumper pink, white, black 399 SEK 299 SEK

 
Feedback hörrni, vad tycker ni om den nya butiken? :-)

Heelow Shoes to love.

 
Jag såg dessa totalt underbara söta ballerina skor i en blogg för ett tag sedan, eller var det kanske instagram? Hur som helst så blev jag helt såld på dessa och jag har letat precis överallt efter ett par sockersöta ballerina skor med en stor rosett fram till, så det var total lycka när jag fann dessa från Heelow Shoes:-)
 
Modellen på dessa heter Estelle och finns i färgerna ivory, nude pink och black, de kostar 1295kr. De är tillverkade i äkta skinn och med lädersula!
 
Hur söta är dom inte? :-)
 

Aco: Rhubarb & Rasberry limited edition

 
Under våren 2015 har ACO lanserat två välgörande Limited Edition-produkter med en doft som väcker härliga sommarkänslor och minnen till liv - rabarber och nyplockade hallon. Med  en kroppslotion och duschcreme doftar du sommar hela vägen in i augusti! :-) 
 
Självklart landade detta underbara pressutskick i min bredvlåda för någon vecka sedan, och som alltid i lika vackra pressutskick varje gång, jag älskar när man känner att det ligger en tanke bakom utskicken, denna gång liksom förra utskicket från ACO, i bokform, där varje produkt har sin egen plats, helt underbart! :-) 
 
Ni kommer väl ihåg det förra utskicket? En uppfräschning har ni här » ACO firade 75 år förra året 
 
 

ACO Limited Edition Body Lotion Rhubarb & Raspberry
En lätt och sommarfräsch kroppslotion med en härlig och varm doft av rabarber och hallon. Limited Edition Body Lotion är lätt att applicera och går snabbt in i huden utan att kladda. Lotionen innehåller naturliga fuktbindare som hjälper till att bevara fuktbalansen i huden och naturliga oljor som gör huden mjuk och len. Fruktsyran i lotionen ger huden ökad lyster.

» ACO Limited Edition Body Lotion har ett rekommenderat pris på 69 kr, 200 ml.

 

ACO Limited Edition Shower Cream Rhubarb & Raspberry
En krämig och löddrande duschcreme med en fräsch och varm doft av rabarber och hallon. Den rengör skonsamt och gör huden mjuk och len. Duschcremen är även berikad med naturliga oljor som ger en härligt silkeslen efterkänsla på huden.

» ACO Limited Edition Shower Cream har ett rekommenderat pris på 49 kr, 200 ml.

 
 
 
Skonsamt, milt och effektivt är ledorden bakom ACOs produkter. På den egna forskningsenheten genomförs rigorösa kvalitetssäkringar genom noggranna studier och säkerhetsdokumentationer. Tack vare detta har man utvecklat en unik närhet till den nordiska konsumenten, vars hy även ligger till grund för produkternas sammansättning och utformning. 
 
 
 
Kan ni förstå hur underbart somrigt dessa doftar? :-)
Jag säger bara - Spring och köp!
*Pressutskick