Rosa återfuktande flaskor i mitt hjärta.

 
ACO ultra soft toner, rek. pris, 99kr
Ett ansiktsvatten för torr hud som återfuktar, mjukgör och ger huden förnyad spänst samtidigt som den effektivt avlägsnar smuts och make-up. Anpassad för torr hy, pH 5/fetthalt 0%.
 
ACO 3+3 day creme, rek. pris, 99kr
Mjukgörande dagcreme för torrisar som mig, favoriten just nu kan jag lova! Den ger omedelbar återfuktning och innehåller tre naturliga oljor och tre återfuktande ämnen som noga valts ut för at återfukta huden på djupet. Ger en mjuk och spänstig hy. Rekomenderad användning varje morgon, parfymfri (tack för det, love it), pH 6/fetthalt 25%.
 
ACO face nourishing night cream, rek. pris, 109kr
Extra rik och intensivt vårdande nattcreme för torr hy. Återuppbygger hudens fuktbalans medan du sover. Ger en mjuk och återfuktad hy. Används på kvällen på rengjort ansikte, huden är mjuk och len när du vaknar på morgonen! pH 5/fetthalt 25%.
 
För det första så älskar jag egentligen alla dessa tre men favvisen är ändå 3+3 dagcremen, jag har länge kört med samma kräm men nu blir det nog till att byta till denna, min hud älskar den, och efter sommarens soliga strålar, behöver min hud extra fukt så jag är grymt nöjd och rekomenderar detta till er torrisar där ute som är i behov av en ny hudserie! :-)
 
*Pressutskick
Comments
En Slags Verklighet

Comment posted

Verkar ju kanon! Men duuuu var i landet bor du som fått så mycket somriga solstrålar :-d:-d:-d:-d;-P;-P;-P;-P Här har det knappt varit nån sommar och sol nämligen hihi.

Kram och trevlig helg!

Svar: I Stockholm haha sommaren har hittat hit :)
Elin Cecilia - Skönhet & Hälsa

Linn

Comment posted

Så bra tips på hudprodukter!

Svar: Åh tack, har du testat dom? :)
Elin Cecilia - Skönhet & Hälsa

Leave a reply