ELIN CECILIA

Beauty & Fashion

L´Oréal: Aquatic look.

 
Let's splash in to summer med L`Oréals aquatic look som är sommarens kollektion.
 
Den består av två stycken Color Riche ögonskuggor i POP 404 och POP 140, rek. priset är 89 :-, Mega Volume, miss manga punkt green, rek. priset är 139 :-, Super liner i grönt, rek. pris, 129 :-. Infallible Nail Polish, Fuschia for life, rek. priset är 99 :-.
 
Mina favoriter är ögonskuggan Color Riche i färgen POP 410, använder den som en utsuddat eyeliner upp och nere, samt infallible nail polish som är ett fantastiskt nagellack med ett unikt två-stegs-system där ena sidan ger en vacker, jämn nyans och den andra sidan förstärker nyansen, ger vacker glans och skyddar ditt nagellack! :-)
 
 
Denna kollektion funns i butik nu och innehåller tre one-shots som endast säljs under sommaren. De limiterade produkterna är ögonskuggorna, Mega volume mascaran i grönt och super liner i grönt!
 
Vad tror ni om aquatic look? :-)
I love, love, love it!
*Pressutskick

Rosa återfuktande flaskor i mitt hjärta.

 
ACO ultra soft toner, rek. pris, 99kr
Ett ansiktsvatten för torr hud som återfuktar, mjukgör och ger huden förnyad spänst samtidigt som den effektivt avlägsnar smuts och make-up. Anpassad för torr hy, pH 5/fetthalt 0%.
 
ACO 3+3 day creme, rek. pris, 99kr
Mjukgörande dagcreme för torrisar som mig, favoriten just nu kan jag lova! Den ger omedelbar återfuktning och innehåller tre naturliga oljor och tre återfuktande ämnen som noga valts ut för at återfukta huden på djupet. Ger en mjuk och spänstig hy. Rekomenderad användning varje morgon, parfymfri (tack för det, love it), pH 6/fetthalt 25%.
 
ACO face nourishing night cream, rek. pris, 109kr
Extra rik och intensivt vårdande nattcreme för torr hy. Återuppbygger hudens fuktbalans medan du sover. Ger en mjuk och återfuktad hy. Används på kvällen på rengjort ansikte, huden är mjuk och len när du vaknar på morgonen! pH 5/fetthalt 25%.
 
För det första så älskar jag egentligen alla dessa tre men favvisen är ändå 3+3 dagcremen, jag har länge kört med samma kräm men nu blir det nog till att byta till denna, min hud älskar den, och efter sommarens soliga strålar, behöver min hud extra fukt så jag är grymt nöjd och rekomenderar detta till er torrisar där ute som är i behov av en ny hudserie! :-)
 
*Pressutskick