New nails and coffee.

 
Under pluggandet igår tog jag en paus och fixade nya naglar, förlängde och testade isadoras nya gellack, superbra tycker jag! Riktigt nöjd faktiskt, dessa har ju funnits på marknaden ett tag men populariteten verkar ha ökat och i och med det har utbudet av färger vuxit sig större. Jag förlängde med tippar som vanligt och körde sedan på två tunna lager av en nyhet i gellack sortimentet som är French pink 217 och toppade sedan med toplacket en gång som har heter top coat 210. Meningen är väl egentligen att denna ska kombineras med isadoras french tip lack men jag gillade verkligen den svagt ljust rosa färgen på lacket så körde all in med den! 
 
Vad är då denna spännande produkt egentligen?
Gel Nail Lacquer och Gel Nail Lacquer Top Coat är en reaktiv kombination som tillsammans skonsamt självhärdar och efterlämnar en glossy finish som inte flagnar – ingen UV-lampa behövs. - Awsome och det torkar till och med snabbare än vanligt nagellack vilket man inte kan tro när man läser "självhärdar". 

Viktigt! Applicera i dagsljus. Måste användas i kombination med Gel Nail Lacquer Top Coat. 
Nettoinnehåll: 6 ml/ 0.2 Fl. oz. 
Hypo-allergenisk formula.
Pris: Fr. 89kr/styck.
Comments
MADDISENJ.SE

Comment posted

Kul att det var bra :)

Daniella 🌙

Comment posted

Är de värda att testa? Köpte ett super stay 7 days från maybeline för dyra pengar och det flagnade efter ett par timmar :/

Svar: kom inte åt din blogg så svarar här, jag tycker helt klart det var värt det, jag har funderar på depends 7 days men har blivit anti depend efter deras minilack och strul med föregående kollektion av gellack då inkl. UV lampan. nu är det 3-4 dagar sedan och det sitter som berg, trotts dush, hårtvätt, handdiskning, tror det är väldigt viktigt att man följer instruktionerna till punkt ch pricka och verkligen låter det härda och i dagsljus som det står :) jag rekomenderar detta i alla fall och är riktigt nöjd :)
Hoppas du vågar testa :D
Elin Cecilia - Skönhet & Hälsa

FILIPPA [filippamyhrberg.se]

Comment posted

Gud vad bra att man slipper ha UV ljus till de lacken, det visste jag inte! Kanske skal inköpas :) Fin färg!

Leave a reply